Otvorena pandorina kutija! Šiptarčine pljuju po Srbiji, a mi im trpamo pare u džep!

Autor: telegraf.rs, Republika

Vesti

28.04.2019

09:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jučerašnji protest protiv poteza zaposlenog u pekari Roma iz Borče koji se usred Beograda fotografisao sa prstima raširenim preko grudi u znak orla, simolba tzv. Velike Albanije, otvorio je pandorinu kutiju iz koje je izašao još jedan sličan primer nepoštovanja naše zemlje od strane čoveka koji u njoj živi i dobro zarađuje.

RepublikaFoto: facebook.com/sasa spasic
Šiptari iz Dolova

Pekar iz Novog Sada, Teki Binaj, navodno vlasnik poznate pekare "Violeta" u kojoj mnogi Novosađani svakodnevno kupuju hleb i peciva, otvoreno pokazuje svoje divljenje prema teroristima iz redova takozvane OVK.

Njegove objave proširile su se po društvenim mrežama gde su naišle na ozbiljnu osudu javnosti.

Čovek kod kojeg pola grada kupuje hleb na Fejsbuk profilu objavljuje fotografije gde, između ostalog, ljubi zastavu Albanije, ostavlja vence na spomenike zločincima koji su ubijali srpsku decu i veliča tzv. nezavisno Kosovo.

 

 

On je na svom Fejsbuk profilu šerovao brojne tekstove i snimke u kojima se veličaju pripadnici OVK.

Tako se, između ostalog, može naći video u kome Ahmet Krasnići, jedan od ključnih ljudi u formiranju FARK "Oružanih snaga Republike Kosovo" sa "vojnicima" polaže zakletvu.

 

 

On je sa svojim prijateljima podelio i priču o devojci koja je izgubila svoju majku u Mališevi, mestu koje je bilo jedno od najvećih uporišta takozvane OVK. Na njegovom profilu mogu da se vide i fotografije najmlađih članova porodice, devojčice od ne više od četiri godine, koja pokazuje znak albanskog orla, simbola Velike Albanije.

 

 

Fotografije na kojima se slikao pored spomenika Ademu Jašariju i drugih terorista izbrisao je pod pritiskom javnosti, kao i video o srpskim zločinima koji je okačio 2017. godine.

Osim Šiptara iz Novog Sada i Borče, podsetimo i na one iz Dolova koji su besramno provocirali sugrađane objavljujući fotografije sa simbolom Velike Albanije - raširenim rukama koje predstavljaju crnog orla. 

I dok zajedno provociraju i vređaju Srbe usred Srbije, Šiptari od istih žive i hrane svoje porodice!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
LALA

28.04.2019 14:24

Dok sm ovakvi , bice nam ovako