Evo koje će pošte, pijace i prodavnice raditi tokom praznika

Autor: Tanjug

Vesti

25.04.2019

19:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom uskršnjih i prvomajskih praznika radno vreme trgovinskih lanaca, tržnih centara, pijaca i pošta biće izmenjeno, a parking će u zonama biti besplatan.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Tokom praznovanja Vaskrsa, do 26. do 29. aprila, dežuraće 74 pošte širom Srbije, dok će Glavna pošta u Beogradu u Takovskoj 2, i pošte na graničnim i administrativnim prelazima raditi bez prekida.

U dane Međunarodnog praznika rada, 1. i 2. maja, radiće 48 dežurnih pošta, ali će Glavna pošta u Takovskoj i pošte na graničnim i administrativnim prelazima raditi nepromenjeno.

Prodavnice "Lidl" na Veliki petak radiće skraćeno do 18 sati, u petak će raditi normalno, dok će na Vaskrs biti zatvorene. U ponedeljak će raditi normalno, dok će na Praznik rada, 1. maja raditi skraćeno, do 14 sati, a već 2. maja uobičajeno.

Objekti "Maksi", "Šop end go" i "Tempo" u petak, 26. aprila će raditi do 18 sati, dok u nedelju, 28. aprila, na Vaskrs, neće raditi.

Foto: e-stock/K. CVIJOVIĆ

Svi "Roda", "Idea" i "Merkator" hipermarketi u subotu, ponedeljak i utorak radiće uobičajeno, dok će u nedelju biti zatvoreni.

Tržni centri "Delta siti", "Ušće" i "Big fešn" biće zatvoreni na Vaskrs, dok će na Veliki petak, raditi do 18 sati.

U ponedeljak, 29. aprila, kao i za 1. i 2. maj radiće redovno, od 10 do 22 sata.

Zelene pijace na Vaskrs, u nedelju, 28. aprila, neće raditi, osim pijaca "Zemun", "Dušanovac", "Banovo brdo", "Bele vode", "Gornja varoš" i "Palilula", koje će raditi od 6 do 13 sati.

Foto: ST/V. LUKIĆ

U ponedeljak, 29. aprila, sve zelene pijace će raditi skraćeno, od 6 do 13 sati.

Otvoreni tržni centar Novi Beograd, popularni "Buvljak" neće raditi 28. i 29. aprila, a ostalih dana radiće u uobičajenom radnom vremenu, od 8 do 20 sati.

Tokom praznika, od petka do ponedeljka, od 26. do 29. aprila, i u sredu i četvrtak, "Parking servis" neće kontrolisati i naplaćivati parkiranje u zoniranim delovima grada. Sve javne garaže, posebna i SMS parkirališta biće neprekidno otvoreni za vreme praznika i radiće po uobičajenom sistemu naplate, kao i Služba "pauk".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading