Kompanija Mercator-S nosilac žiga "Zaštićen potrošač"

Autor: Sponzorisani tekst

Vesti

23.04.2019

11:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republička unija potrošača dodelila je IDEA prodavnicama, Roda marketima i Mercator hipermarketima sertifikat "Zaštićen potrošač" kao potvrdu najvišeg nivoa kvaliteta usluge. Kompanija Mercator-S je tako postala prvi trgovinski lanac u Srbiji koji je dobitnik ovog prestižnog sertifikata.

Foto: Promo foto

- Uradili smo sve neophodne provere i ustanovili da Mercator-S ima pravo da nosi oznaku "Zaštićen potrošač". IDEA prodavnice, Roda marketi i Mercator hipermarketi na ovaj način dokazuju društvenu odgovornost u poslovanju, s posebnim naglaskom na brigu o svojim potrošačima - rekao je Denis Perinčić, predsednik Upravnog odbora Republičke unije potrošača.

Žig "Zaštićen potrošač" predstavlja garanciju da Kompanija kontinuirano unapređuje i vodi brigu o korisnicima i ispunjava zahteve sertifikovanih međunarodnih standarda ISO 9001, 14001, 10002 i HACCP sistema.

- Veoma smo srećni zbog ovog priznanja, jer on, pored mnogih koje smo osvojili, pokazuje da je naš tim, koji broji više od 8000 ljudi, potpuno usmeren na kvalitet usluge koju nudimo svim našim kupcima - rekao je Slobodan Titin, direktor Sektora maloprodaje IDEA, u kompaniji Mercator-S.

Ovaj žig je dokaz vrhunske posvećenosti korisnicima koji poseduje još 19 proizvodnih preduzeća, osiguravajućih društava, asocijacija i obrazovnih institucija u Srbiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading