PALMINE DONACIJE POSTALE APSOLUTNI HIT: Za samca sa reumom 3.000 dinara (VIDEO)

Autor:

Vesti

28.08.2017

19:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Ljudi koji nemaju hleba da jedu i penzioneri koji ne mogu da se leče penzijama od 5.000 dinara rezultat su vladavine Vuka Jeremića i sličnih, koji me na pravdi boga napadaju samo zato što tim istim ljudima pomažem."

RepublikaFoto: Tanjug
Tvrdi da je velikodušan: Dragan Marković Palma

Ovako za Srpski telegraf lider JS Dragan Marković Palma objašnjava snimak koji je zapalio društvene mreže, a na kojem se vidi kako predsednik Skupštine opštine Jagodina pred novinarima ispituje nekoliko starijih lica, a potom određuje ko će koliku novčanu pomoć da dobije.

Među komentarisanijim razgovorima je i slučaj penzionera koji je samac. Požalivši se Palmi da živi sam i pije lekove za nogu i reumu, Marković mu kao iz topa odgovara:

- Dobro, 3.000 za gospodina!

JASNA PRAVILA

Iako mnogi hvale Markovićev potez, mnogo je više onih koji kude Markovića. Ima i onih koji su na duhovit način komentarisali Palmine donacije, pa su u ulogu građana stavili i poznate pevače poput Ace Lukasa (vidi okvir).

Međutim, Marković kaže da ništa nije smešno jer ljudima kojima pomaže nije uplaćivano zdravstveno ni socijalno osiguranje.

- Nisam ja izmislio niti određujem kako mi se ćefne koliko novca će neko da dobije. Postoje jasna pravila, koja je odredio grad Jagodina, sve u skladu sa zakonom - kaže Marković.

SAVRŠEN SISTEM

Prema njegovim rečima, kad je neko bolestan i dobije uput za Beograd, a nema para da ode u srpsku prestonicu, postoji autobus koji svaki dan prevozi besplatno već 11 godina.

- Ima situacija i kad je neko teži bolesnik, pa ne može autobusom. Njemu pošaljemo opštinski automobil da ga odveze, sačeka i vrati kući. I to savršeno funkcioniše - ističe Marković, naglašavajući da lično poznaje 80 odsto građana Jagodine.

 

 

Nezaposleni kojima Marković obeća posao mogu da budu sigurni da će Marković otvoriti neka vrata.

- Nisam ja servis za zapošljavanje i ne određujem da li će Pera, Mika, Žika ili Laza da se zaposle, nego firma neka traži 50 radnika, a ja im pošaljem 150, pa oni biraju - objašnjava Palma poručujući da ga napadaju bez razloga.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading