(VIDEO) Kao da je đavo ušao u njih: U parohijskom domu u Šapcu gore nego u kafani na Ibarskoj!

Autor: telegraf.rs, Republika

Vesti

17.04.2019

11:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da oproste kafane na Ibarskoj, ali snimak iz parohijskog doma Crkve svetog Vasilija Ostroškog u Šapcu, na kome se vidi kako okupljeni pevaju narodnjake uz pevačicu i muziku, dok sveštenik sve vreme snima telefonom, napravio je haos na društevenim mrežama i podelio vernike!

RepublikaFoto: youtube.com/ Beli Svet
Pevačica vernike obradovala najvećim hitovima

Naime, vernici smatraju da ovakvoj muzici nije mesto u parohijskom domu, dok sa druge strane, starešina crkve sveštenik Ivan Jančić, objašnjava da se ništa skaradno nije dogodilo i da je snimak namerno postavljen samo "da bi se napravio urnebes".

- Zao čovek iznosi iz svoga srca zlo. To su njihova ogavna lična mišljenja, sa njihove strane je skaradno to što su učinili. Nećemo odustati, ma ko šta pisao i radio. Zašto niko nije snimio i objavio liturgiju koja je trajala tri sata, nego samo taj snimak. Neko je ubačen iz druge crkvene orijentacije da rovari ovaj projekat - rekao je sveštenik Jančić.

Inače, reč je o projektu "Podržimo život" koji se, uz blagoslov patrijarha, realizuje pri crkvi Rođenja majke božije u Zemunu već pola godine, a sprovodi ga doktor Bojan Cakić.

Cilj je da se oživi porodica, pa se za učesnike organizuju hodočašća u crkve i manastire, kursevi o braku, porodici i natalitetu. Slobodne devojke i muškarci se na putovanjima druže, bolje upoznaju i zbližavaju, a pojedini će, verovatno, stupiti u vezu i u brak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading