Ambasada SAD: Hvala svima koji su pomogli da se pronađe devojčica

Autor: Tanjug

Vesti

12.04.2019

21:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američka ambasada u Beogradu zahvalila se večeras policiji i svima koji su pomogli da se nestala devojčica Rejčel Mekju pronađe.

RepublikaFoto: twitter.com/Američka ambasada
Pronađena na Kalemegdanu

- PAŽNJA: Nestala devojčica je pronađena i nalazi se na bezbednom. HVALA vam svima na RT i nesebičnom širenju poruke, medijima koji su objavili vest i pomogli potragu i pripadnicima policije koji su je bezbedno doveli roditeljima - objavljeno je na Tviteru Ambasade.


Brzom i efikasnom akcijom policije, u centru Beograda u Knez Mihailovoj večeras je pronađena 14. godišnja devojcica Rejčel Mekkju, koja je nestala popodne oko 16.45 sati na putu ka Banovom brdu, receno je Tanjugu u MUP-u Srbije.

Devojčica nema nikakvih povreda.

Ambasada SAD u Srbiji ranije večeras je preko Tvitera uputila apel građanima za pomoć kako bi se pronašla 14. godišnja devojčica Rejčel Mekkju, koja je poslednji put viđena posle podne pri povratku iz Internacionalne škole na Senjaku u Beogradu.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading