Afera "Elitna prostitucija": Šavija imala trojku sa političarem i njegovom ženom!

Autor:

Vesti

12.04.2019

18:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Modna kreatorka Nataša Šavija, čije je ime, kako se sumnja, pronađeno u katalogu najvećeg makroa na ovim prostorima Mihajla Maksimovića o čemu su Srpski telegraf i portal Republika.rs detaljno pisali prethodnih dana, imala je trojku sa političarem i njegovom ženom.

RepublikaFoto: ST/E. ČONKIĆ
Nataša Šavija

Naime, starleta je svojevremeno bila u vezu sa političarem Aleksandrom O., koji je oženjen, a veza je postajala sve ozbiljnija, pa je njen dečko rešio da ponudi supruzi da oboje spavaju sa Šavijom - rekao je izvor blizak manekenki koja je u to vreme učestvovala u rijalitiju "Parovi" i dodao:

- Nataša je poznata po tome da je slobodnog duha, kao i rastegljivih moralnih načela, tako da seks sa bračnim parom nije za nju bio ništa specijalno uzbudljivo. Pošto je to supruga želela, starleta je bez mnogo oklevanja pristala da sa njima stupi u seksualni odnos. Sastajali su se često, ali je nakon nekoliko meseci Nataši to dosadilo - rekao je dobro obavešteni sagovornik.

 

 

Šavija je nakon toga opet šokirala javnost kada je priznala da ima snimke sa svim momcima sa kojima je spavala.

- Imam kućne porniće sa svim muškarcima sa kojima sam imala seks - rekla je tada starleta.

Maca: Krešem se s biznismenima, štiti me političar

RepublikaFoto: instagram.com/nurkic_senada
Maca Diskrecija

Starleta i učesnica rijalitija "Parovi" Senada Nurkić poznatija kao Maca Diskrecija bila je jedna od prvih koja je surovo i iskreno progovorila o prostituisanju.

- To je posao kao i svaki drugi i ja tu ne vidim ništa loše. Članovi moje porodice, uključujući i moju majku Enesu, podržavaju me u ovome što radim. Prodajem telo da bih preživela. Od tog novca živim i pomažem porodicu - rekla je Maca novinarima.

Na plaši se ni policije ni suda jer, kako tvrdi starleta, ima ko da je zaštiti.

- Ne bojim se zatvora. Ti što bi da me zatvore zbog kurvanja neka mi plate račune i sve potrepštine za život. Imam dečka političara i on to neće dozvoliti moje hapšenje. On me štiti od bilo kakve kazne - kaže Maca Diskrecija.

Ona je otvoreno pričala i o svojim mušterijama.

- Moje usluge koriste uglavnom biznismeni. Kada im žene nisu kod kuće, ja dođem na partiju seksa kod njih u stan, a neki dolaze i kod mene. Uglavnom mi dolaze lepi i zgodni momci. Neke devojke mogu to samo da sanjaju, kunem vam se. Osim toga mi plate, daju mi i neke skupe poklone - parfeme, veš, nakit - bez dlake na jeziku ispričala je Maca Diskrecija.

Mina: Naplaćivala sam seks s 16 godina

RepublikaFoto: instagram.com/_mina.official__
Mina Vrbaški

Učesnica "Zadruge" Mina Vrbaški je na televiziji iznela šokantnu priču o tome kako je i zašto počela da se bavi prostitucijom.

- Ne znate kako je to danima sedeti u kući i nemati za hleb. Želela sam da pomognem porodici. Počela sam sa prostitucijom sa 16 godina. Najstrašnije mi je bilo kada su me zaključali u jednom stanu, mučili i zlostavljali. Morala sam da zatražim pomoć psihijatra zbog svega što mi se tu dogodilo - pričala je Mina Vrbaški uživo na televiziji.

 

 

Ona je svoju tajnu dugo nosila u sebi, a novac dobijen od mušterija slala je porodici, krijući od njih svoju mračnu tajnu.

- Slala sam novac svaka dva-tri dana da ne bih bila providna. Kada me je majka pitala odakle mi pare, odgovarala sam da sam pozajmila. Više ne mogu da izdržim, moram da olakšam dušu. Žao mi je što to govorim na ovakav način, ali već mi je lakše - rekla je ona.

 

Nina: Obožavam seks na krevetu prekrivenom parama

RepublikaFoto: instagram.com/official_nina_prlja

Starleta i učesnica "Zadruge" Nina Prlja, koja je svojevremeno bila i uhapšena u Ujedinjenim Arapskim Emiratima zbog sumnje da je švercovala kokain, u emisiji "Iza rešetaka" opisala i kako je tamo završila. Tu je iznela i nekoliko zanimljivih detalja, ali i otkrila svoj fetiš - da ima seks na krevetu punom para.

- Jedan moj drug Filip me je pozvao u Dubai, a pošto sam imala vizu za UAE, pristala sam. Svideo mi se, pa smo imali i seks. Moj fetiš je bio seks na krevetu prekrivenim para i to smo uradili. Samo večere koje mi je plaćao koštale su po 700 evra - rekla je Nina Prlja.

Romansu je prekinula policija, koja je jedne noći upala u apartman, a prilikom pretresa je kod nje pronađeno pola grama kokaina. Ona je uhapšena i jedno vreme je provela u zatvoru, a bila je optužena da je deo međunarodnog lanca dilera. Nina Prlja je priznala da je nekada koristila drogu, ali je rekla da nema veze sa kokainom pronađenom u Emiratima.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading