Srpski javni tužilac i ambasador Belgije zajedno protiv kriminala

Autor: Republika

Vesti

05.04.2019

11:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republički javni tužilac Zagorka Dolovac i ambasador Kraljevine Belgije Koen Adam, održali su danas radni sastanak u sedištu Republičkog javnog tužilaštva u Beogradu.

Foto: Promo foto
Zagorka Dolovac i Koen Adam

Tokom sastanka su razmatrane teme od zajedničkog značaja u oblasti borbe protiv kriminala u Republici Srbiji i Kraljevini Belgiji, posebno one koje se tiču zajedničkog postupanja Republičkog javnog tužilaštva Republike Srbije i Federalnog tužilaštva Kraljevine Belgije. 

Istaknuta je izuzetno dobra i plodonosna saradnja dva najviša tužilaštva naših zemalja kao i spremnost da se ista nastavi i unapredi posebno na polju borbe protiv terorizma, trgovine narkoticima i visoko-tehnološkog kriminala.

Kao jedan od važnih zaključaka sastanka naveden je i nastavak podrške koju Kraljevina Belgija pruža procesu integracija Republike Srbije u Evropsku Uniju, posebno u okvirima pregovaračkih poglavlja 23 i 24, u kojima aktivno učestvuje i Republičko javno tužilaštvo, i koja će biti pružena kroz dalju intenzivnu saradnju najviših tužilaštava naše dve zemlje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading