(VIDEO) Srbija je najbolja i najpotcenjenija destinacija na svetu!

Autor: Informer, Republika

Vesti

05.04.2019

07:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati sajt posvećen promociji novih svetskih destinacija i podsticanju putnika da razmišljaju dalje od tradicionalnih "turističkih zamki" objavio je koje su, po izboru čitalaca, najbolje destinacije za posetu u 2019. godini, a njihov prvi izbor je - Srbija!

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Najpre je žiri sajta odabrao 44 destinacije koje treba posetiti, da bi na kraju suzio izbor na šest najboljih, po jedno na svakom kontinentu sem Južnog pola. Na kraju su čitaoci zamoljeni da glasaju za svoje favorite. Srbija je dospela na prvo mesto.

"Od srednjovekovnih gradova gde možete da proživite bogatu istoriju do modernih gradova u kojima možete da uživate u poslednjoj modi i kulturi, Srbija je možda i najpotcenjenija destinacija na planeti. Iskusite impresivne tvrđave dok plovite Dunavom, istražite divne planine oko Zlatibora, vidite uličnu umetnost Beograda ili se provedite u jednom od prestoničkih plovećih noćnih klubova. Svakako požurite, dok svet nije otkrio ovo neverovatno, a skriveno mesto!", savetuje  "Travel leming".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading