Neviđena drama na liniji 92: Vozač je zaustavio autobus i rekao da je u vozilu lice sa poternice, a onda...

Autor: telegraf.rs, Republika

Vesti

04.04.2019

22:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prava drama odigrala se oko 22 časa, kada se vozač autobusa na liniji 92 zaustavio na Makišu i obratio se putnicima rečima da "mora da stane i sačeka policiju, jer je upravo u tom vozilu lice za kojim nadležni tragaju".

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Foto: Ilustacija

Kako se sve odvijalo, ispričala je Marija, devojka koja se javila sa ovom paničnom pričom, pomalo uplašena i šokirana.

- Vozač je odjednom stao, rekavši da je obavešten da je u autobusu neko za kim policija traga, kriminalac, te on mora da čeka. Pa kada stignu policajci, onda će krenuti. Rekao je i da će nas policija pretresti - rekla je Marija za "Telegraf".

Putnici su potom počeli da negoduju, govoreći da ih to ne interesuje, psujući mu majku.

- On se svađao sa njima, ali je ubrzo nastavio put normalno, trasom kojom i inače ide. Nije bilo ni policije, ni potere - kaže naša sagovornica.

Ona je dodala i da nije sigurna da li je stariji čovek za volanom autobusa bio malo željan pažnje, akcije i drame ili je pak senilan, možda pripit, ali činjenica je da je istraumirao sve putnike koji su se našli u autobusu broj 92.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading