Najveći tim bilding godine: Serbia business run u pet gradova

Autor: Republika

Vesti

03.04.2019

13:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U pet najvećih gradova u Srbiji Beograd – Novi Sad – Subotica – Niš – Kragujevac biće održana serija poslovnih trka Serbia Business Run koja okuplja oko 600 kompanija sa preko 10 000 zaposlenih.

RepublikaFoto: Promo
Serbia Business Run

Serbia Business Run je jedinstveni tim bilding događaj čiji je cilj širenje svesti o zdravlju i zdravim životnim stilovima kroz trčanje kao idealnim načinom rekreacije. Serbia Business Run je serija od 5 poslovnih trka koja spaja zaposlene iz kompanija sa teritorije Srbije kroz trčanje.

Učešćem na trkama zaposleni kroz timski duh pokazuju kako se brane boje svojih kompanija, a poslodavci kako izgleda kultura društvene odgovornosti na delu. Serbia Business Run trke motivišu zaposlene, oni se druže i zabavljaju, ali i umrežavaju sa kolegama iz drugih kompanija.

U 2019. zajedno sa Fondacijom Ane i Vlade Divac Serbia Business Run počinje i kampanju prikupljanja sredstava za stipendiranje izvrsnih mladih koji dolaze iz socijalno ugroženih porodica. Kompanije koje se uključe kroz donaciju jedne godišnje stipendije u iznosu od 110.000 RSD stiču pravo na posebnu cenu startnih paketa.

Foto: Promo

Promocija redovnog bavljenja sportom kao najboljeg vida kontrole stresa i prevencije od hroničnih bolesti uzrokovanih sedenjem glavna je ideja Serbia Business Run serije, a tu ideju prepoznala je i Privredna komora Srbije koja je jedan od pokrovitelja ove serije poslovnih trka.

Kako izgleda jedan Serbia Business Run događaj?

Na trci na 5 km zaposleni iz kompanija mogu da trče ili hodaju zajedno sa svojim timom. Timovi kompanija broje najmanje 3 člana, dok za maksimalni broj učesnika ne postoji ograničenje.

Svaki učesnik dobija bogat startni paket koji uključuje medalju, bon za večeru i startni broj sa čipom. Nakon svake trke učesnike očekuje večera, piće i žurka.

TRČI ILI HODAJ 5KM

Dužina staze od 5 km dozvoljava i manje aktivnim kolegama da kombinuju trčanje i hodanje, a naprednijim trkačima da ostvare lični ili kompanijski rekord. Bez obzira na brzinu kojom pređete stazu na cilju vas čeka topla večera i hladno piće.

AFTER WORK & RUN

Svaki učesnik je ujedno i pobednik, a pobeda se slavi uz nagrade, žurku i druženje sa kolegama. Nakon trke sve učesnike očekuje AFTER WORK & RUN žurka. Ulaz na žurku je besplatan i za kolege koje nisu trčale, ali i prijatelje i članove porodice.

Trke su UVEK četvrtkom posle posla.
Jedna kompanija je jedan tim (neograničen broj članova u timu).
5 km za trčanje ili hodanje.
Organizator trka je Beogradski trkački klub.

5 RAZLOGA DA SE PRIJAVITE NA SERBIA BUSINESS RUN

Jačanje timskog duha.
Motivacija za uspeh i pobedu.
Novi poslovni i privatni kontakti.
Briga o zdravlju zaposlenih.
Startni paket za svakog učesnika.

Detaljnije o svakoj trci:

Subotica Business Run – 11. april 2019.
Kragujevac Business Run – 25. april 2019.
Beograd Business Run 13. jun 2019.
Niš Business Run 19. septembar 2019.
Novi Sad Business Run 10. oktobar 2019.

Prijavite svoj tim OVDE  i  budite deo zdrave, jake i osvešćene poslovne sredine i zajednice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading