Dođite da vežbamo i očistimo šumu: Proslavljena košarkašica Jasmina Aleksandrov u humanitarnoj akciji

Autor: Republika

Vesti

27.03.2019

17:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jasmina Aleksandrov, nekadašnja košarkaška reprezentativka i igračica Panatinaikosa, došla je na sjajnu ideju! Naime, organizovala je trening na otvorenom, tokom kog će vežbači očistiti Zvezdarsku šumu!

RepublikaFoto: Promo foto

- U subotu 30. marta sa početkom u 11 časova vežbamo u prirodi, podižemo serotonin i čistimo šumu! Trening na otvorenom spaja dve aktivnosti koje generalno unapređuju zdravlje: kretanje tela i provođenje vremena u prirodi. Izloženost suncu povećava produkciju vitamina D u telu, što poboljšava raspoloženje i balansira hormone. Zelena boja koja nas okružuje povećava nivo serotonina, dok svež vazduh sadrži veći procenat kiseonika od gradskog - objašnjava Jasmina, danas fitnes instruktorka.

Kao dodatnu motivaciju je navela da svako ko dovede prijatelje da pomognu u akciji čišćenja dobija dodatnih sedam dana treniranja u "Hangaru", a prijatelju obezbeđuje 20 odsto popusta na prvu članarinu!

Jasmina: Trening na otvorenom spaja dve aktivnosti koje unapređuju zdravlje: kretanje i provođenje vremena u prirodi

Inače, skup je u 11 sati kod košarkaškog terena vrtića "Zvezdani gaj" i svi ste pozvani.

Foto: Promo foto
Jasmina Aleksandrov

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading