Oficir iz Vranja pronašao novčanik nasred policijske stanice i nije se dvoumio!

Autor: telegraf.rs, Republika

Vesti

26.03.2019

12:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nebojša Stanojković (41), oficir policije iz Vranja, pronašao je novčanik u hodniku policijske zgrade i vratio ga vlasniku. Sve ovo zbilo se se u ponedeljak, nešto posle 15 časova.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

- Išao sam hodnikom i na fotelji gde obično sede stranke, primetio sam crn novčanik. U tom delu su kancelerije gde se izdaju pasoši i lične karte. Pitao sam prisutne, da nije neko od njih zaboravio ili izgubio, međutim niko nije rekao da je njegov. Uzeo sam novčanik i otišao da slučaj prijavim dežurnoj službi. Kada smo ga otvorili unutra je bilo 1.000 dolara, zatim platne kartice i lična dokumenta. Odmah smo kontaktirali vlasnika, koji je u međuvremenu i sam došao da prijavi da je izgubio novčanik - navodi Stanojković.

Novčanik je pripadao državljaninu Srbije iz Vranja, kome je sve što se u novčaniku nalazilo uredno vraćeno. Stanojković priča da do sada nije imao sličnih iskustava u životu, ali da bi sigurno uvek postupio kao što je učinio u ponedeljak.

Inače, ovo nije prvi put da pripadnici Policijske uprave u Vranju pokazuju svoje poštenje i ljudskost. Početkom novembra Saša Zdravković je sa sinom pronašao novčanik i vratio ga vlasnici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading