Otkrivena misterija Tifaninog dolaska u Beograd: Kod ovog lekara leči se Trampova ćerka

Autor:

Vesti

26.03.2019

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Misterija oko posete Srbiji Tifani Tramp (25), najmlađe ćerke predsednika SAD Donalda Trampa, konačno je razotkrivena. Ako ste mislili da je došla zbog estetske hirurgije, kako se danima spekulisalo, grdno ste se prevarili.

RepublikaFoto: e-stock/M. RODIĆ
Tifani Tramp u Beogradu

Kako Srpski telegraf saznaje, Tifani je u Beograd došla na zakazani pregled kod istaknutog srpskog lekara dr Momira Dunjića na tretiranje uma, tela i duše, jer je upravo to ono čime se ovaj lekar uspešno bavi godinama.

DOŠLA PO SAVETE

Kako ističe dobro obavešteni izvor našeg lista, Tifani je čula da je Dunjić izvrstan stručnjak, a posebno ju je privukao način na koji leči svoje pacijente.

- Tifani je kod doktora Dunjića došla na preporuku svojih prijatelja, od kojih je čula da njegov centar za holitičku medicinu ima totalno drugačiji pristup lečenju organizma, pomoću akupunkture, aromaterapije... U Beograd je došla po njegove savete - navodi naš sagovornik.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Momir Dunjić

On dodaje i da se Trampova najmlađa ćerka u Los Anđeles vratila prezadovoljna, preporođena i puna pozitivnih utisaka, jer je od našeg lekara dobila savete kako da uspostavi balans u svom telu.

ALTERNATIVNO LEČENJE

Naš vrsni lekar bavi se takozvanom holističkom, integrativnom medicinom. U pitanju je jedan od alternativnih načina lečenja organizma. Za razliku od zapadne, odnosno klasične medicine, ovakav pristup čovekovom zdravlju razlikuje se po tome što ne leči samo jedan organ, već sagledava kompletan organizam.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ

Dunjić je u više navrata objašnjavao da to nije neka nova medicina, već spoj postojeće konvencionalne, naučne sa nekonvencionalnim, komplementarnim granama medicine, za koje je utvrđeno da pomažu u lečenju.

Podsetimo, Tifani Tramp (25) došla je u Beograd 11. marta sa svojim dečkom Majklom Bulosom. Odsela je u luksuznom hotelu "Skver najn" u centru srpske prestonice, čiji je noćni život najpre osetila uz zvuke tamburaša. Inače, Tramp je Tifani dobio sa ljubavnicom Marlom Mejpls, s kojom se oženio dva meseca po Tifaninom rođenju, a onda su se ubrzo razveli. Tifani je uvek bila u senci svojih sestara zbog loših odnosa između njenih roditelja, ali uprkos tome, ona i njena polusestra Ivanka su vrlo bliske iako žive na različitim stranama države.

Ko je doktor Momir Dunjić?

Docent dr Momir Dunjić predsednik je Udruženja integrativne medicine Srbije. Godinama se bavi ovim pristupom izlečenja i zastupa stanovište da se pomoću sagledavanja čitavog organizma, uma i duše može otkriti i sanirati uzrok koji dovodi do neravnoteže, odnosno bolesti u organizmu. Ovaj ugledni lekar ima odličnu saradnju sa kineskim lekarima čija delegacija često boravi u Srbiji. Zahvaljujući Dunjiću, potpisan je Memorandum o saradnji sa Akademijom kineskih nauka koji podrazumeva razmenu stručnjaka, stvaranje zajedničkih edukativnih programa, pisanje radova i knjiga, otvaranje zajedničkih obrazovnih institucija.

Šta je integrativna medicina

  • zasniva se na principu tretiranja pacijenta kao celine (holizam)
  • pacijent je u centru pažnje i on učestvuje u lečenju tako što menja stav o životu, loše navike
  • doktor intregrativne medicine savetuje pacijente o ishrani i koja je fizička aktivnost najbolja za njih
  • svakom pacijentu određuje se individualna doza leka ili suplementa, jer je svaka osoba jedinstvena sa svojim genetskim potencijalom, imunološkim sistemom i dobrim i lošim navikama
  • u integrativnu medicinu spadaju aromaterapija, ajurvedanska medicina, homeopatija, akupunktura, tradicionalna kineska medicina, energetska terapija, meditacija

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading