Neverovatni detalji slučaja "beba u taksiju": Majka je medicinska sestra, sama se porodila u selu?!

Autor: rts.rs

Vesti

22.03.2019

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žena koja je juče ostavila bebu taksisti i rekla mu da je u korpi mačka, sama se porodila u selu Jasikovica kod Trstenika. Reč je o medicinskoj sestri koja je to uradila stručno i nije ugrozila bebu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Beba koja je pre dva dana zbrinuta na odeljenju neonatologije u kraljevačkom porodilištu nakon što je korpu sa bebom majka ostavila taksisti u Vrnjačkoj banji je dobro.

Kako je za RTS rekao direktor KC "Studenica" u Kraljevu dr Zoran Mrvić, u dogovoru sa Centrom za socijalni rad u Smederevu, lekari i babice će bebi o brinuti dok se "potpuno medicinski ne obradi, najverovatnije do početka naredne nedelje".

Majka je juče saslušana u policijskoj stanici i Centru za socijalni rad Vrnjačke banje. U Javnom tužilaštvu u toku je saslušanje svedoka i učesnika događaja.

Kako prenose mediji, žena se sama porodila u selu Jasikovica kod Trstenika. Reč je o medicinskoj sestri koja je to uradila stručno i nije ugrozila bebu.

Nadležni su stupili u kontakt i sa drugim roditeljem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading