Dođite na prvi inkluzivni festival: "Čep fest" sutra pomaže osobama sa invaliditetom

Autor:

Vesti

22.03.2019

11:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Udruženje Čep za hendikep organizuje sutra prvi inkluzivni i ekološki festival za celu porodicu.

RepublikaFoto: instagram.com/cepzahendikep/
Pomozite i zabavite se na "Čep festu"

Zabavno takmičenje u recikliranju limenki, predstavljanje sportsko-rekreativnih disciplina za osobe sa invaliditetom, poslepodnevna žurka i proglašenja pobednika samo su neke od aktivnosti koje vas očekuju na sutrašnjem prvom inkluzivnom ekološkom festivalu za celu porodicu.

Pod nazivom "Čep fest", ovaj događaj udruženja Čep za hendikep ima za cilj da se, kako kažu organizatori, na jednom od popularnih mesta okupljanja Beograđana sretnu, takmiče i zabave ljudi kojima je potrebna pomoć i oni koji žele da pomognu.

 

 

- Oni koji skupe i donesu najviše čepova, biće nagrađeni u 15 časova. Dobili smo i informaciju da bi jednoj osobi trebalo da dodelimo ortopedsko pomagalo - kažu iz udruženja i ističu da na festu dele samo ljubav. 

Poručuju i da se u 15. 30 spremite da se dobro ismejete jer je pripremljen i zabavni program koji će nasmejati sve prisutne.  

"Čep fest" će biti organizovan u subotu, 23. marta, u 12 sati u Beogradskom marketu u Ulici Žorža Klemensoa 19 na Dorćolu. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading