Milijanina baba o zabranjenoj ljubavi: Zbog njihove ljubavi umreće mi sin

Autor: A. Mihailović

Vesti

22.03.2019

04:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selo Pilatovići kod Požege postalo je preko noći popularno zahvaljujući trenutno najpoznatijem ljubavnom paru u Srbiji - Milijani Bogdanović (21) i Milojku Božiću (74). Dok obavljaju svoje svakodnevne seoske poslove, komšije neprekidno pričaju o sramoti koja ih je snašla i zbog koje su neprekidno na naslovnim stranama novina i televiziji.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
OBRUKAŠE SELO Komšije ne odobravaju vezu

VAŽNO JE DA SE VOLE

Milijanu i Milojka nismo zatekli kod kuće. Kažu da su otišli na gostovanje na TV Hepi. Nedaleko od njihovog ljubavnog gnezda živi Milijanina baba Dana Bogdanović. Sreli smo je na putu, kod kapije ispred kuće.

- Ma šta više pišete i pričate o tome. Već tri dana sve bruji o Milijani i Mikanu. Šta ima tu više da se kaže. Ona voli njega i on voli nju. Mikan je dobar čovek, veoma pažljiv prema njoj. A i ona je dobra devojka. Dolaze mi ovde stalno i ja idem kod njih. Baš se lepo slažu. I šta imam ja tu da budem protiv ili za. Nije im to trebalo, ali bitno je da se oni slažu, da je ona srećna. I još nešto, nisu trebali baš ovako po televiziji i novinama da se prikazuju - smatra baka Dana, koja je četiri godine starija od budućeg zeta, pa ni njoj nije baš jasno kako funkcioniše ta veza.

53 godine stariji Milojko od Milijane

Milijanina baka Dana kaže da je celu porodicu ovo veoma pogodilo, a pogotovo njenog sina, koji ne može da prihvati šta mu je ćerka priredila.

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

- Milijana se školovala u gradu, ali ovde je stalno dolazila i provodila vreme. Voli ona starije muškarce i to je tako. Žao mi je samo što se sekiraju njeni otac i majka, a i sestra, koja neprekidno plače. Samo da mi sin ne umre od šoka - kaže baka Dana.

NISU NORMALNI

Malo dalje, dve komšinice vezuju maline, a čim su nas spazile, znale su da smo došli zbog Milijane i Milojka. Odmah pokazuju rukom gde im je kuća, ali i iznose svoje mišljenje o dosada neviđenom ljubavnom paru u njihovom selu.

KOMŠINICA: Valjda je ta ljubav u pitanju, ali on ima slabo srce, a ona mlada... Ko zna koliko će Milojko izdržati

- Pilatovići nikada nisu bili poznatiji. Selo se nije ovoliko pominjalo ni kada su nas zadesile poplave. Šta ima tu da se kaže? Bruka. Milojko se doselio pre oko pet godina ovde u selo. Živeo je u Beogradu, radio je u građevini, bio je muzikant, a neki kažu da je koristio i drogu. A Milijana još od rane mladosti počela da ide sa starijim muškarcima. Imala je tada nekog koji je imao oko 50 godina i bili su zajedno neko vreme. Posle toga je našla valjda nekog u Arilju, a sada je sa Milojkom. Ne znam što, ali ona kaže da voli te starije muškarce. Nije ona sa njim zbog para, jer on ima samo neku penziju od oko 50.000 dinara. Imaju tu kuću u centru sela i ništa više - kaže jedna od komšinica.

RepublikaFoto: Printskrin/Happy

Kada je neko lud, onda je lud skroz

U blizini seoske prodavnice priča se samo o najpopularnijem ljubavnom paru u Srbiji.

- Gledam ih na televiziji i uopšte nisu par. Ako su već zajedno, ne znam šta im treba to da se prikazuju na televiziji. Milijani je on treći čovek koji je mnogo stariji od nje. On iza sebe ima propale brakove i mnogo toga još, a ona veze sa starijim muškarcima. Samo se pitam kako njega nije sramota od dece, a nju od roditelja. Ne vredi, kada je neko lud, onda je lud skroz i nikoga ne sluša - dodao je ovaj komšija.

Na putu do kuće zaljubljenog para srećemo još jednu meštanku. Sleže ramenima i odmahuje glavom u neverici.

- Valjda je ta ljubav u pitanju, jer ako se sada uda za njega, ne može od njega ništa da nasledi ako nisu u braku barem pet godina, a pitanje je da li će on živeti još toliko. Čovek ima slabo srce, a ona mlada... Idu oni po selu, ne stide se. Deluju srećno. Idu tu neke komšije na kafu kod njih, ali ja ne idem. Šta da pričam sa njima - dodaje ova komšinica.

RepublikaFoto: Printskrin/Happy

Ušli u "Parove"

Milijana Bogdanović i Milojko Božić juče su ušli u "Parove", gde su ukućanima predstavljeni kao najpopularniji ljubavni par u Srbiji i sa njima su popili kafu. Nakon upoznavanja, ukućani su ih pozdravili aplauzom i, dok Vensa Rivas nije mogla da veruje da su oni u ljubavi i smatra da je to neki marketing, Ivanu Marinkoviću su se baš svideli. Još nije poznato da li će ovaj par prihvatiti poziv Milomira Marića da tu i ostane.

Čovek i žena na ulici gurkaju se i smeju na pomen Milojka i Milijane. Stariji muškarac se predstavlja kao Milojkov ujak Mladen.

- Bruka i sramota za selo. Oni nisu normalni. On je uvek odudarao od svih nas. Ma nemam šta da kažem - kaže Mladen.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
zozon

22.03.2019 06:46

Ma molim Vas recite nam odmah šta Vučić misli o ovome kako bi znali da se odredimo, , sva ostalo je nevažno ?