Sa NIS i Mastercard do UEFA Champions League

Autor: Sponzorisani tekst

Vesti

15.03.2019

11:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kompanija NIS i Mastercard, zvanični sponzor UEFA Champions League, pripremile su specijalna iznenađenja za potrošače koji se prilikom kupovine na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama opredele za plaćanje Mastercard platnom karticom.

Foto: Promo foto

Svaka transakcija obavljena od 15. marta do 15. aprila Mastercard platnom karticom  prilikom kupovine goriva ili drugih proizvoda na nekom od maloprodajnih objekata kompanije NIS u iznosu od  najmanje 4000 dinara, donosi potrošačima jedno od mnogobrojnih iznenađenja, a bogat fond nagrada koje su za ovu priliku pripremile NIS i Mastercard sadrži, između ostalog, 20 ulaznica za polufinalnu utakmicu u okviru UEFA Champions League, kao i 4 karte za finale ovog najprestižnijeg fudbalskog klupskog takmičenja, koje će se održati 1. juna u Madridu.

Foto: Promo foto

Osim jedinstvene prilike da uživo prate  fudbalski spektakl godine, potrošače na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama uz Mastercard platnu karticu očekuju i drugi vredni pokloni iz bogatog dopunskog asortimana proizvoda kompanije NIS. Mastercard u sklopu svog sponzorstva UEFA Champions League svojim korisnicima, a klijentima NIS Petrol i GAZPROM benzinskih stanica i ove godine tradicionalno, pruža priliku da dožive neprocenjivo iskustvo i postanu deo istorije dajući im mogućnost da osvoje jednu od 20 ulaznica za polufinalnu ili jednu od 4 karte za finalnu utakmicu na najvećoj fudbalskoj senzaciji godine.

Više informacija o zajedničkoj kampanji NIS-a i Mastercard dostupno  je na potrošačkom sajtu www.nispetrol.rs ili besplatnim pozivom na telefon kol centra NIS-a 08 0000 8888.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading