NADRILEKARU PETROVIĆU NE GINE TUŽBA! Sestra preminulog mladića ogorčena nakon što je izjavio da je bila zaljubljena u njega

Autor: Republika

Vesti

19.02.2019

23:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biljanu Jovanović dodatno razljutilo to što je samozvani lekar Miroljub javno rekao da mu je ona verovala zato što je bila zaljubljena u njega.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Miroljub Petrović

Biljana Jovanović (32), sestra pokojnog Slavča Petrova (31), koji je preminuo 7. januara, rekla je za Kurir da će podneti tužbu protiv samozvanog lekara Miroljuba Petrovića, čiji su saveti, kako tvrdi, doveli do mladićeve smrti!

Biljana je nedavno iznela optužbe da ju je Petrović ubeđivao da Slavčo, kome su lekari dijagnostikovali tumor na mozgu, ne treba da ide kod doktora i pije lekove, te da će mu biti bolje od tinktura i sokova. Pored toga, Petrović im je govorio da je gama nož glupost, a da su epileptični napadi koje je Slavčo imao "demoni koji ga opsedaju". Slične optužbe izneli su i drugi rođaci njegovih navodnih "pacijenata".

Nakon što je Biljana svoj slučaj iznela u javnost, Više javno tužilaštvo u Leskovcu je pokrenulo predistražni postupak, a Petrović je saslušan i u policiji.

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Samozvani lekar Miroljub Petrović javno je nastavio da priča da je porodica sama kriva što je slušala njegove savete, te da on nikog nije ubeđivao.

Gostujući u jednoj emisiji, rekao da ga je Biljana slušala zato što je možda zaljubljena u njega.

- Rešila sam da ga tužim čim se vratim iz Makedonije! Svaki dan groblje, svaki dan gledam roditelje slomljene od bola. Nisam htela da ga tužim, ali kada na sve to moje fino ponašanje Petrović kaže da sam ja možda bila zaljubljena u njega i da sam mu zato verovala, a pritom sam ja majka i imam muža! Treba da ga bude sramota što tako priča, to govedo! - priča Biljana za Kurir i ističe da je ni iz policije, ni iz tužilaštva još nisu pozvali na razgovor:

- Preterao je! Umesto da se izvini, on nastavlja da priča da moj brat psihički nije bio dobro

Prema nezvaničnim informacijama, dva pacijenta izložena Petrovićevom metodu lečenja su preminula. Slavčo Petrov (31) preminuo je 7. januara ove godine, a Marijan Batovac (41) prošle godine u martu. Obojica su bolovala od raka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading