KOLIKO JE OSIGURANJE ZNAČAJNO? Počelo finale nacionalnog takmičenja "Osiguraj znanje 2019"

Autor: Republika

Vesti

18.02.2019

11:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Finale takmičenja za studente "Osiguraj znanje 2019" koje organizuju Udruženje osiguravača Srbije i Istraživačko razvojni centar Fakulteta organizacionih nauka, počelo je u Beogradu, u hotelu Majdan.

RepublikaFoto: Promo

U finalu učestvuje osam timova koji će 24 časa biti u specifičnom karantinu, bez komunikacije sa spoljnim svetom, sa zadatkom da pronađu rešenje za realne poslovne probleme u oblasti osiguranja. Rešenja će biti predstavljena stručnom žiriju, koji čine članovi UO UOS i koji će izabrati najbolji rad. 

U finale su prošla četiri tima iz Beograda i to tri sa Fakulteta organizacionih nauka i jedan sa Ekonomskog fakulteta, dva tima iz Novog Sada, sa Poljoprivrednog i Fakulteta tehničkih nauka, kao i po jedan tim iz Niša, sa Ekonomskog fakulteta i iz Kragujevca, iz Tehničke škole.

RepublikaFoto: Promo

Ovo je prvi put da se organizuje ovakvo takmičenje za studente sa cijem unapređenja čitave jedne industrije - osiguranja. Do sada su studenti kroz ovakve projekte pomagali državnim institucijama i mnogim kompanijama. 

Pobednici takmičenja "Osiguraj znanje 2019" dobiće priliku da svoje rešenje predstave na Kopaonik Biznis forumu u okviru panela o osiguranju. Takmičenje je deo edukativne kampanje "Osiguraj budućnost" koju UOS vodi sa ciljem podizanja svesti o osiguranju. 

RepublikaFoto: Promo

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading