"Čepom do osmeha": Nastavak velike humanitarne akcije u Nišu

Autor: Republika

Vesti

14.02.2019

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Snaga grupe ljudi, entuzijasta, željnih promena ne odustaje od ideje da humanošću ulepša nečije detinjstvo. Ovom prilikom putujemo u Niš, da našim drugarima, Jani Mitić i Danilu Cvetković, uručimo specijalno prilagođene računare laptopove u cilju lakšeg svakodnevnog funkcionisanja, daljeg razvoja i napredka", kaže se u saopštenju Udruženja "Čepom do osmeha".

RepublikaFoto: facebook.com/Čepom do osmeha
Foto: Ilustracija

Uručenje će se održati 19.02.2019. godine u Specijalnoj školi sa domom učenika "Bubanj“ Niš (ul. Bubanjskih heroja 3), sa početkom u 11časova.

Pomagala su obezbeđena uz finansijsku podršku prijatelja iz Platne institucije PaySpot-a iz Novog Sada.

Jana Mitić i Danilo Cvetković, učenici su 5. razreda Specijalne škole "Bubanj“, oboje pate od najtežeg razvojnog poremećaja, autizma. Neophodni su im računari koji će doprineti njihovom daljem napretku i učenju.

Humanitarno ekološka organizacija „ Čepom do osmeha “ , sa sedištem u Novom Sadu, bavi se sakupljanjem plastičnih čepova čime obezbeđujemo sredstva za pomoć deci sa smetnjama u razvoju radi lakšeg svakodnevnog školovanja i funkcionisanja. Do sada je sakupljeno oko 200 tona plastičnih čepova i pomoć je obezbeđena za dvadesetosmoro dece, a sa ova dva pomagala povećalo se na trideset.
                                                              

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading