Danas red oblaka, red sunca, a evo šta nas očekuje narednih dana

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

13.02.2019

07:26 >> 07:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom dana će se smenjivati oblaci i sunčani intervali, ali nas u toku večernjih sati ponovo očekuje novo naoblačenje.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Smenjivaće se kiša i sunce.

Pretežno sunčano vreme meteorolozi najvaljuju na severu Srbije i u Negotinskoj Krajini, dok će u ostalim krajevima biti umereno do potpuno oblačno, dok se pre podne još ponegde očekuje slab sneg, uglavnom u planinskim predelima.

Po podne i uveče će najpre doći do postepenog razvedravanja, dok će vetar biti slab i umeren, na planinama jak, severozapadni. 


Najniža temperatura kretaće se od minus pet do nula stepeni, a najviša od dva do osam. Uveče i u toku noći sa severozapada novo umereno naoblačenje, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Beogradu će biti promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima. Vetar slab i umeren, severozapadni. Najniža temperatura oko minus jedan stepen, a najviša oko šest.

U toku noći naoblačenje.


U četvrtak nas u većem delu očekuje pretežno oblačno i suvo vreme, samo će u Negotinskoj Krajini biti pretežno sunčano i vetrovito.

U toku noći, u petak ujutro i pre podne mogući su kiša i sneg, uglavnom na istoku, jugu i jugozapadu Srbije, dok nas od subote očekuje pretežno sunčano i sve toplije vreme. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading