IGRAJU SE SA ZDRAVLJEM! Nova prevara u Srbiji: Na ove brojeve se nikako ne javljajte!

Autor: blic.rs

Vesti

03.02.2019

09:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi građani Srbije ovih dana dobijaju lažne pozive na svoje fiksne telefone navodnih službenika Ministarstva zdravlja koji zahtevaju od njih da im otkriju kakvo im je zdravstveno stanje.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Kako prenose mediji, njima su se javili brojni građani koje je ovakav poziv veoma uznemirio, a i u Ministarstvu zdravlja potvrđuju da su ih sugrađani zvali da im prijave isto.

Građani koji imaju uslugu identifikacije pozivaoca kažu da su im se na displejima njihovih fiksnih telefona prikazivali brojevi 011/4433001 i 011/4433005, a kada su pokušali oni da ih pozovu, po uspostavljanju veze čula se muzika, odnosno niko se nije javljao.

Da je stvar otišla daleko i da pozivaoci plaše i uznemiravaju građane, potvrđuje Beograđanka Milica D. (62).

- To me je veoma uznemirilo - rekla je ona.

Nju su ti "službenici" rasplakali i vratili je u period pre dve godine kada je započela najtežu bitku u životu - s kancerom.

- Dobar dan, Marija ovde, zovem u ime Ministarstva zdravlja, kako je vaše zdravlja sada - prepričava Milica neobičnu situaciju i otkriva da ju je to toliko potreslo da nije mogla da odgovori na pitanje.

Milica kaže da joj se ceo svet srušio na glavu baš zbog bolesti s kojom se teško borila - rakom dojke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading