U SUBOTU NAS ČEKA PAKAO: U nedelju se spremite za totalni KOLAPS!

Autor: Agencije/Republika

Vesti

18.08.2017

17:42 >> 17:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji će u subotu biti s temperaturom do 37 stepeni Celzijusovih, a u nedelju preokret - zahlađenje, kiša, grmljivana, nepogde.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Od nedelje uveče sivi oblaci nad Srbijom

U Srbiji će u subotu biti pretežno sunčano i veoma toplo, s temperaturom do 37 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

I u Beogradu će biti pretežno sunčano i veoma toplo, uz slab do umeren vetar, a u toku noći se očekuje povećanje oblačnosti. Najniža temperatura biće 22 stepena, a najviša 36 stepeni.

Foto: hidmet.gov.rs/printskrin

U nedelju preokret

Prema prognozi vremena za narednih sedam dana, u Srbiji se očekuje naoblačenje s kišom, pljuskovima, grmljavinom, pojačanim vetrom i padom temperature koje će u jutarnjim satima da zahvati severne i zapadne, do kraja dana proširiće se na ostale krajeve.

U ponedeljak i utorak u celoj zemlji sveže. U ponedeljak će biti pretežno oblačno mestimično s kišom, a posle podne na severu i zapadu se očekuje prestanak padavina i delimično razvedravanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading