Novo upozorenje AMSS: Sneg stao, ali večeras pazite na maglu i poledicu

Autor: Republika

Vesti

26.01.2019

19:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snežne padavine su prestale, ali magla večeras može uticati na manju vidljivost na putevima u Srbiji, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

RepublikaFoto: twitter.com/@Ja_sam_Marija

Kako se navodi, niske večernje temperature i vlažni kolovozi stvaraju uslove za formiranje leda i poledice na putu. Vozači se upozoravaju da voze sporije i krajnje oprezno i da ne ulaze u rizična preticanja i poštujte saobraćajne propise.

Prema poslednjim informacijama dobijenih od Javnog preduzeća "Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja. Prema informacijama Uprave granične policije, na našim putničkim terminalima nema dužih zadržavanja.

Teretna motorna vozila na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu iz zemlje, čeakju dva sata. Pored toga, zbog obustave saobraćaja za teretna motorna vozila u Hrvatskoj, zbog vremenske nepogode, obustavljen je saobraćaj na graničnim prelazima Sot i Ljuba, na ulazu i izlazu iz zemlje, kao i na prelazu Bačka Palanka na izlazu iz zemlje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading