Ovo je nadrilekar Petrović savetovao našu koleginicu: Obrežite muža da izbegnete rak grlića materice!

Vesti

26.01.2019

04:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Tetkin muž da se obreže jer samo od neobrezanih muškaraca žene dobijaju rak grlića materice", ovako je samoprozvani lekar Miroljub Petrović posavetovao novinare Srpskog telegrafa koji su mu poslali mejl sa molbom da pomogne ženi oboleloj od raka.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Miroljub Petrović

Petrović, inače osnivač nepriznatog instituta prirodne medicine, odavno je poznat po nadrilekarstvu i nebuloznim savetima kojima najteže obolele odvlači od zvanične medicine i dovodi u svoj centar, gde "terapije" naplaćuje.

BEZ SEKSA SA NEOBREZANIM

Kako bismo došli do saveta za najteže bolesti koje Petrović deli i šakom i kapom, poslali smo mu mejl u kojem smo naveli da tetka jedne koleginice ima karcinom grlića materice. Naveli smo da je prošla nekoliko faza hemioterapije, ali da ne želi da ide na zračenje i od njega smo dobili odgovor opasan po život.

- Dobro je što tetka neće više ići kod lekara na "lečenje" jer su hemioterapija, zračenje i operacija tri najštetnije tehnike lečenja koje se koriste u medicini - napisao je Miroljub.

Foto: Republika

Odmah je naglasio da treba izbaciti i lekove.

- Kod lekara vam ne preporučujem da idete jer će vas isprepadati i navući na štetne lekove i terapije. Ako baš hoćete da radite analize, otiđite u privatnu laboratoriju koja ne zna istoriju vaše bolesti. Dovoljno je da uradite analizu krvi jednom mesečno sa akcentom na sedimentaciju i odgovarajuće tumor markere. Lekove, ako ih pijete, polako izbacujte - savetovao nas je šarlatan Petrović.

I OVO JE PETROVIĆEVA MERA: Vaginalni umeci od belog luka leče kancer

Dalje je, bez ustezanja, savetovao "tetku" da zahteva od muža da se obreže!

- Neće biti popularno da joj prenesete da od raka grlića materice obolevaju samo žene čiji su muževi neobrezani, kod Jevrejki i muslimanki ova bolest ne postoji. Zato bi bilo poželjno da kada tetka ozdravi, koristeći program ozdravljenja (koji nam je poslao), izričito traži da se njen muž obreže ili da ne stupa u odnose s njim jer neobrezani muškarci bukvalno ne mogu da održavaju higijenu svog polnog organa - savetovao je lažni doktor.

Foto: Republika

Čišćenje creva Petrovićevim formulama "Creva 1" i "Creva 2", ceđeni sokovi tokom 30 dana, tuširanje toplom i hladnom vodom tri puta dnevno, masaža, šetnja, čak i vaginalni umeci od belog luka, lek su za kancer - prema Miroljubovim rečima. Iako tvrdi da savete deli besplatno, nama je preporučio da tinkture, paket sirove hrane za jednu ili više sedmica, kao i knjige o štetnosti savremenih metoda lečenja raka, poručimo preko njegovog sajta.

Grujičić: Država da iskoreni prevarante

Načelnica odeljenja za neuroonkologiju KCS prof. dr Danica Grujičić najoštrije je osudila nadrilekarstvo i šarlatanstvo koje upropašćava ljude i dovodi do smrti.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ

- Poslednji slučaj sa Miroljubom Petrovićem je poslednji trenutak da se država beskompromisno izbori sa nadrilekarstvom u Srbiji i iskoreni sve prevarante koji zarađuju na tuđoj muci. Ovo nije samo njegova krivica, već i krivica medija koji su ga besomučno promovisali dok je sebe lažno predstavljao kao lekara, govorio da su školovani lekari ubice i kasapi, da su naše državne škole debilane i da deca treba da lažu svoje roditelje i da ne idu u njih. Ako će razni nadrilekari da leče pacijente preko mejla, tako što će za lečenje tumora mozga da prepisuju neke travke i da ne odgovaraju za to, onda da moje kolege i ja prestanemo sa radom - kaže prof. dr Grujičić.

PREMINUO MLADIĆ

Inače, Srpski telegraf dobio je pisani odgovor od Petrovića 8. januara, samo dan posle smrti Slavča Petkova (31) iz Makedonije. Podsetimo, Biljana Jovanović, sestra preminulog Petkova, optužila je Petrovića za bratovljevu smrt. Ona navodi da je Petrović, kojem je njen brat slepo verovao, rekao da ni slučajno ne ide kod lekara kada mu je otkriven tumor na mozgu i da će mu od njegovih tinktura, koje je Petkov plaćao, biti bolje. On je jedan dan u Petrovićevom centru, tvrdi njegova sestra, plaćao 120 evra, a tamo je proveo pet-šest dana. Od marta 2018. do januara ove godine mladić je koristio samo tinkture, a preminuo je posle teškog epileptičnog napada izazvanog tumorom.

NEBULOZNI I OPASNI SAVETI

  • Ne primenjujte hemioterapiju
  • Ne idite na zračenje (radioterapiju)
  • Hemoterapija, zračenje i operacija su tri najštetnije tehnike lečenja koje se koriste u medicini
  • Izbacite lekove
  • Ne idite kod lekara da vas ne navuče na štetne terapije
  • Muškarci, obavezno da se obrežete

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading