OVO JE LUDILO! Miroljub: Lečio sam Modrića i Mijatovića

Vesti

25.01.2019

04:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadrilekar tvrdi da je lečio poznate sportiste, ne samo iz Srbije nego i iz regiona! Samoprozvani iscelitelj Miroljub Petrović, poznat po uzrečici "Pod mač, bato", svojim pacijentom nazvao je i najboljeg fudbalera sveta, reprezentativca Hrvatske Luku Modrića.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Miroljub Petrović

Na njegovom spisku su i, kako tvrdi, fudbalska legenda Predrag Mijatović, internacionalac Miralem Sulejmani, svetski šampion u rvanju Goran Jakšić, najmoćniji srpski menadžer Vlado Lemić.

Inače, Petrović je osnivač nepriznatog Instituta prirodne medicine, a poznat je po nadrilekarstvu i savetima, kojima najteže obolele odvlači od zvanične medicine i dovodi u svoj centar gde "terapije" naplaćuje. Šarlatan koji godinama laže teške bolesnike za Srpski telegraf hvali se da je lečio najveća imena iz sveta fudbala.

 

 

- Oni su se lečili po programu knjige "Čudo izlečenja" Milisava Nikolića, koji je u našem timu, a na kojoj se bazira čitav naš program prirodnog lečenja. U knjigama koje smo objavili nalaze se izjave poznatih koji su se obraćali za pomoć našem timu. Među njima je najviše sportista koji su izlečili povrede, ali i mnoge teške bolesti. Obraćali su nam se zbog svih vrsta problema - tvrdi Petrović.

Sestra: Petrovićevi saveti su brata odveli u smrt

Slavčo Petkov (31) iz Makedonije preminuo je 7. januara ove godine, nakon što se, kako tvrdi njegova sestra Biljana Jovanović, striktno držao Petrovićevih saveta.

Petkov je umro od tumora na mozgu, a sestra je za smrt optužila nadrilekara, jer mu je brat slepo verovao. Petrović je bolesnom mladiću navodno rekao da ni slučajno ne ide kod lekara kada mu je otkriven tumor na mozgu i da će mu od njegovih tinktura biti bolje. Od marta 2018. do januara ove godine, mladić je koristio samo tinkture i premunuo posle teškog epileptičnog napada.

RepublikaFoto: Srpski telegraf

Ova optužba podigla je veliku buru u javnosti, a Miroljub i Biljana juče su, ovim povodom, gostovali na TV Prva, gde je došlo od verbalnog okršaja.

Biljana: Bio je u vašem centru pet dana i svaki dan je plaćao po 120 evra. Rekli ste nam da ne ide kod lekara. Oduzeli ste mi brata!
Miroljub: Pa, nisam vam ja ubio brata, nisam nikakav čudotvorac! Samo sam vam rekao šta bih ja uradio da sam na njegovom mestu, preuzmite odgovornost za svoje postupke. Čoveka nikada nisam video, nisam ga upoznao, a optužujete me da sam ga ubio!
Biljana: Rekli ste da će sve biti brzo rešeno i da koristimo vaše tinkture 30 dana i da je gama nož glupost!
Miroljub: Sami ste krivi, nikada nisam rekao da mogu da lečim ljude, samo dajem savete!

On ističe i da je slavne ličnosti Srbije savetovao kako da koriguju životne navike.

- Savetovao sam ih da primenjuju program čišćenja i jačanja organizma, kao što je navedeno u Nikolićevoj knjizi - navodi Petrović.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka Modrić

Advokat: Za nadrilekarstvo se ide u zatvor

Poznati beogradski advokat Ognjen Radić kaže da Petroviću preti kazna zatvora i do osam godina.

- Nadrilekarstvo, kojim se bavi Miroljub Petrović, krivično je delo. Kada kao posledicu tog dela imamo smrt, kao što je u slučaju mladića iz Makednije, onda se kažnjava zatvorom do osam godina. Petrovića treba da goni Osnovno tužilaštvo po službenoj dužnosti. On daje savete o lečenju ozbiljnih bolesti, a nije lekar - objašnjava Radić.

Iz navodne zahvalnosti za "pomoć", poznati mu pomažu, kada ga javnost napada, tvrdi nadrilekar.

- Mnogi od njih su i pomogli, ali da niko ne vidi i ne čuje, jer je pritisak međunarodne zajednice i međunarodnog sistema, preko njihovih medija i političara u Srbiji, tako veliki da bi bili izloženi napadima. Mnogima od njih život i karijera zavise od međunarodnog sistema, koji želi da nas porobi u svakom pogledu, pa moraju da deluju tajno u podršci onima koji se javno bore za ozdravljenje Srbije - objašnjava u svom stilu Petrović.

S obzirom na to da Petrović u svom programu ima i obrezivanje kao jedan od uslova za "izlečenje" od svih bolesti, postavlja se pitanje da li su čuveni fudbaleri pristali na baš svaku njegovu metodu?

Činjenice

  • Petrović je na čelu je tzv. Fakulteta prirodne medicine i za 950 evra daje diplome "doktora prirodne medicine"
  • Protiv njega je bila podneta krivična prijava za antivakcinalno delovanje
  • Svojevremeno je hapšen kada je u video-poruci pretio da će srušiti branu na severu Holandije ako iz Haga ne budu pušteni Karadžić, Mladić i Šešelj
  • Zalaže se za to da narkomane "treba kamenovati i klati", a žene "zviznuti" preko usta kad mnogo pričaju
  • Veliki je protivnik prosvete, o školi govori kao o "debilani"

Inače, Petrović, kao lek za smrtonosne bolesti i sve druge zdravstvene probleme, propagira čišćenje creva formulama "Creva 1" i "Creva 2", ceđene sokove tokom 30 dana, tuširanje toplom i hladnom vodom tri puta dnevno, masažu, šetnju, ali i obrezivanje kod muškaraca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading