Danas hladno i sunčano, večeras novo naoblačenje

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

23.01.2019

07:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji ujutro oblačno, na severu i istoku ponegde sa susnežicom, snegom i ledenom kišom. Tokom dana u svim predelima razvedravanje, pa će biti i sunčanih intervala.

RepublikaFoto: pixabay.com

U toku večeri sa juga i jugoistoka naoblačenje. Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar, u Vojvodini vetar uglavnom severni. Minimalna temperatura od -2 do 3 stepena, maksimalna dnevna od 2 stepena na severozapadu do 10 stepeni na jugoistoku Srbije. 

U Beogradu rano ujutro biće uslova za sneg ili ledenu kišu. Tokom dana razvedravanje, pa se očekuju i sunčani intervali, a biće i toplije. Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar. Minimalna temperatura -1, maksimalna dnevna 7 stepeni.

U Srbiji sutra oblačno sa kišom, susnežicom i snegom. Maksimalna temperatura od 1 do 5 stepeni. Prekosutra oblačno sa susnežicom i snegom. Maksimalna temperatura od 0 do 4 stepeni.

U subotu oblačno i hladno sa snegom. Maksimalna temperatura od -3 do 1 stepen. U nedelju tmurno, hladno i uglavnom suvo.

U Beogradu sutra i prekosutra oblačno sa susnežicom i snegom, uz formiranje snežnog pokrivača.Maksimalna temperatura do 2 stepena. U subotu oblačno i hladno sa snegom, uz dalje povećanje snežnog pokrivača. Maksimalna temperatura do -2 stepena. U nedelju tmurno, hladno i suvo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading