Dobra vest "Da dobro ne ostane skriveno": Otvoren konkurs za dvanaestu Virtus nagradu za filantropiju

Autor: Sponzorisani tekst

Vesti

22.01.2019

10:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trag fondacija objavljuje početak konkursa za dvanaestu po redu VIRTUS nagradu za filantropiju. Ova prestižna nagrada ima za cilj da prepozna i javno istakne kompanije, mala i srednja preduzeća i pojedinačne darodavce koji su na najdugoročniji i najefektniji način podržali inicijative za opšte dobro u prethodnoj godini.

Foto: Promo foto

VIRTUS nagrada za 2018. godinu se realizuje uz finansijsku podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID), Evropske unije i Balkanskog fonda za demokratiju.

- Kroz VIRTUS nagradu, Trag fondacija već 12 godina uspešno promoviše filantropiju u našoj zemlji i podstiče veći broj kompanija i pojedinaca da se uključe u programe i inicijative za opšte dobro. I pored toga što su im mogućnosti ograničene, poslovni sektor i građani učestvuju u velikom broju filantropskih akcija i njihova podrška iz godine u godinu raste. Posebno nas raduje to što je svest o značaju davanja veoma izražena kod mladih do 30 godina, tako da nam je namera da ove primere posebno istaknemo i ohrabrimo - izjavila je Marija Mitrović, direktorka za filantropiju i partnerstva Trag fondacije, i dodala:

- Ovim putem pozivamo sve građane, neprofitne organizacije, medije, PR i marketinške agencije, kao i same kompanije i preduzeća, da nominuju kandidate za VIRTUS nagradu za filantropiju. Želja nam je da nijedno dobro delo ne ostane skriveno, tako da se nadamo da ćemo i ove godine pronaći i nagraditi što više njih.

VIRTUS nagrada za 2018. godinu biće dodeljena u pet glavnih kategorija: Glavna nagrada za doprinos kompanije na nacionalnom nivou, Nagrada za doprinos lokalnoj zajednici u kojoj kompanija posluje, Nagrada za malo i srednje preduzeće, Nagrada za dugoročno partnerstvo između poslovnog i neprofitnog sektora, kao i Nagrada za individualni doprinos filantropiji.

Prijava za ovogodišnji konkurs počinje 21. januara i trajaće sve do 19. februara 2019. godine. Više informacija o prijavi i samoj nagradi možete pronaći na sledećem linku: www.tragfondacija.org/virtus.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading