Sutra vremenski šok! Dan topao i sunčan, uveče totalni obrt!

Autor: Republika

Vesti

16.01.2019

23:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji će u četvrtak ujutro biti mestimično slab i umeren mraz i magla, a tokom dana pretežno sunčano i još toplije.

RepublikaFoto: pixabay.com
Ilustracija

Jutarnja temperatura biće od -9 do 3, najviša dnevna od 6 do 13 stepeni Celzijusa, saopštio je RHMZ. Duvaće slab i umeren, južni i jugozapadni vetar. Uveče i tokom noći na severu se očekuje postepeno povećanje oblačnosti uz mogućnost kratkotrajne kiše.

I u Beogradu će biti pretežno sunčano i još toplije. Jutarnja temperatura biće od 0 do 3, a najviša dnevna do 13 stepeni.

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, u petak se očekuje naoblačenje sa kišom, na planinama sa snegom, sa severa i zapada zemlje, proširiće se tokom prepodneva na ostale krajeve.

U subotu hladnije, pre podne suvo, posle podne i uveče na severu i zapadu sa kišom koja će tokom noćiprelaziti u susnežicu i sneg.

U nedelju i ponedeljak oblačno sa mešovitim padavinama, kišom i snegom. Od utorka hladnije, povremeno sa snegom u svim predelima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading