Srećni dobitnik se još nije pojavio! Ludilo u Subotici: Svi traže loto milionera!

Autor: J. JOKANOVIĆ - D. SIMIĆ

Vesti

17.01.2019

06:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uplatio 800 dinara, dobio šest miliona evra! Tajnoviti Subotičanin koji je osvojio u istoriji Državne lutrije Srbije (DLS) rekordnih 6,05 miliona evra srećni loto listić uplatio je na dan izvlačenja, i to 10 kombinacija, a talična mu je bila četvrta. Tiket je uplaćen na kiosku u sklopu pijace u Ulici Koste Trifkovića između Železničkog i naselja Makova sedmica, pa je među meštanima već počelo otimanje čiji je loto milioner.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Kiosk gde je kupljen dobitni tiket

Naime, pomenuta trafika nije u centru grada, pa su Subotičani uvereni da je baš neko iz ova dva dela grada srećni dobitnik.

- U ovaj deo Subotice ljudi ne dolaze da bi uplatili loto. Uplaćuju meštani, a nas je oko 4.000-5.000. Sigurna sam da je šest miliona dobio neko od naših. Evo, već ceo dan pričamo samo o tome, ko bi to mogao da bude - kaže nam Marija Todorović.

MOŽDA JE MAĐAR

Uplatno mesto juče su opsedale hiljade građana sa istim pitanjem - ko je i da li se javio vlasnik dobitne kombinacije. U tom delu grada podjednako žive i Srbi i Mađari, pa su 50:50 šanse koje je nacionalnosti dobitnik. Mada, oni sumnjičaviji ipak ne isključuju ni mogućnost da je srećni dobitnik došao iz Mađarske.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Srećno mesto

Iako je to mesto sa redovnim mušterijama, koje 15 godina uplaćuju loto, prodavačica Magdolna Berec ne može da pretpostavi kome je promenila život.

- Ne znam stvarno koga sam obogatila, ali neka mu je sa srećom i sve najbolje mu želim u toj velikoj svoti što je dobio ili dobila - poručuje ona.

Osvojio i tri trojke

Pored sedmice, srećni dobitnik je, kako za Srpski telegraf kažu iz Državne lutrije Srbije (DLS), dobio i tri trojke, što je po 80 dinara ili zamena.

I u gradu je vladala velika euforija. Glavna tema na ulici, ali i u kafićima bila je ko je osvojio sedmicu. U šali kažu da će se srećnik sam otkriti.

- Narednih dana ćemo pomno pratiti ko šta kupuje, proslavlja ili možda renovira kuću. Ako je neki mlađi, zakupiće najskuplji separe ili pazariti neki besan auto, stariji će verovatno uplatiti put oko sveta. Šalu na stranu, mislim da će, ako je pametan, sačekati sa podizanjem dobitka - kaže Bane J.

GODINU DANA BEZ PREMIJE

Brojevi koji su novopečenom milioneru doneli bogatstvo bili su 1, 3, 7, 10, 19, 20, 30. Trka za sedmicom trajala je više od godinu dana, jer je premija poslednji put izvučena na Božić 2018. Ovo je inače bio i najduži period bez sedmice, pa je samim tim i premija dostigla za Srbiju rekordnih 6,05 miliona evra. Pre ovog izvlačenja rekord u visini novčanog iznosa držao je listić iz Kanjiže koji je dobitniku 2010. godine doneo 4,8 miliona evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading