LUDO VREME: Usred januara 12 stepeni, evo i kada nas očekuje temperaturni skok

Autor: Republika

Vesti

15.01.2019

14:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji će sutra tokom većeg dela dana biti pretežno sunčano vreme, jedino je na severu i istoku rano ujutru ponegde moguć kratkotrajni sneg, a pre podne kiša, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).

RepublikaFoto: pixabay.com

Duvaće slab i umeren, zapadni i jugozapadni vetar. Jutarnja temperatura biće od minus osam na jugoistoku do jedan stepen na severu, a najviša dnevna od tri do devet stepeni, što će dovesti do daljeg otapanja snega u centralnim i južnim delovima zemlje.

U Beogradu će u utorak ujutru biti umereno oblačno i suvo vreme, a tokom dana pretežno sunčano i malo toplije. Duvaće slab i umeren vetar. Jutarnja temperatura biće od minus jedan do jedan stepen, a najviša dnevna oko osam stepeni.

U Srbiji će u četvrtak biti pretežno sunčano i toplije vreme, uz dalje otapanje snega u južnim predelima.

Foto: Printskrin

U petak se očekuje naoblačenje, ujutru i pre podne na severu, zapadu i jugozapadu, a do kraja dana i u ostalim krajevima, mestimično s kišom, a na planinama sa snegom.

Za dane vikenda i početkom naredne sedmice biće oblačno i malo hladnije vreme, ponegde s mešovitim padavinama - kišom i snegom.

Biometeorološka prognoza za sredu, 16. januar: Meteorološke prilike mogle bi biti nepovoljne za kardiovaskularne bolesnike, a na severu i istoku zemlje izvesne tegobe mogu imati i astmatičari. Moguće meteoropatske reakcije su poremećaj sna, promenljivo raspoloženje i glavobolja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading