Stiže nam novo naoblačenje sa severo-zapada! Meteorolozi otkrili da li su ledeni dani pred nama

Autor: blic.rs, Republika

Vesti

12.01.2019

15:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Temperaturu od -1, koliko je zabeleženo danas po podne u Beogradu, upotpunjuje i prolazni sneg. Ulice su se zabelele, a meteorolozi kažu da će sneg u intervalima padati do večeras.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Sneg zabeleo prestonicu

- Možda će padati do kraja dana, ali nije ništa alarmantno u pitanju. Sutra nas čeka novo naoblačenje sa severo-zapada koje donosi susnežicu i sneg. U toku popodneva biće razvedravanja, pa uveče opet sneg - kaže meteorolog Đorđe Đurić.

U prestonici će sutra minimalna temperatura biti -1 stepen, a maksimalna 3 stepena Celzijusova. U ponedeljak i utorak se očekuje vreme slično današnjem, ali uz jači severozapadni vetar.

U sredu će živa na termometru zabeležiti plus i u jutarnjim časovima.

- Minimalna temperatura biće tri stepena, maksimalna dnevna devet stepeni - objašnjava Đurić, dodajući da će zbog viših temperatura doći do topljenja snežnog pokrivača, ali će zbog jutarnjih mrazeva doći do stvaranja poledice, pa savetuje da budu oprezni i vozači i pešaci.

Meteorolozi se slažu da ledenog talasa u narednih sedam dana neće biti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading