JELENA MAĆIĆ: Skinuću se gola i pobediti u Beogradu!

Autor:

Vesti

15.08.2017

19:35 >> 19:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šminkerka Jelena Maćić digla je ruke od lidera Pokreta slobodnih građana Saše Jankovića i najavila svoju kandidaturu za gradonačelnika Beograda!

RepublikaFoto: instagram.com/j_macic
Jelena Maćić

Kako kaže za Srpski telegraf, smučila joj se svađa u opoziciji i zato najavljuje da će, ako bude primorana, objaviti plakat na kome je gola i tako ih sve "razbucati" na izborima.

- Posle Malog... Velika! Posle Belog... Crna! Pa da vidimo! Je l' hoćete u kolone?! Ne zajebavajte narod više! - oplela je na Tviteru Maćićeva.

Zatim je poručila opoziciji da se ozbiljno spremi za nju.

- Zamislite šta će da bude ako uposlim sve svoje resurse i mentalne kapacitete, bez dinara! - naglasila je ona.

Dojučerašnja Jankovićeva saborka za Srpski telegraf obrazlaže svoju pretnju.

- Pokušavam da objasnim razjedinjenoj opoziciji koliko je lako biti izabran. Ako bih ozbiljno krenula sa pričom o kandidaturi, oni bi odmah mogli da idu kući, ne bi ih bilo ni na mapi. Ovo je zajebancija koja njih mora da natera da se zamisle. Ako se iznerviram, biću kandidat - ističe Maćićeva.

Prema njenim rečima, Janković je neprihvatljiv za gradonačelnika Beograda.

- Ne može, bre, Janković da bude kandidat, on je čovek iz Loznice, a ja sam lokalpatriota! Nama treba jak kandidat iz Beograda, a ne Lozničanin. Sledeći put okačiću sliku gde sam gola i napisaću "Sloboda za Beograd".

Tada će svi, koliko god da ih bude, izgubiti izbore - zaključuje Maćićeva.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading