Posle debelog minusa i snega, sledi ono najgore: Večeras bez preke potrebe ne izlaziti napolje ili kretati na put!

Autor: Tanjug

Vesti

08.01.2019

12:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

RHMZ izdao je upozorenje da se posle podne, uveče i u toku noći, kao i sutra ujutro na severu i zapadu Srbije ocekuje lokalna pojava kiše koja će se lediti na tlu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Sutra i u četvrtak na jugozapadu, jugu i jugoistoku Srbije očekuju se obilnije snežne padavine i značajno povećanje visine snežnog pokrivača, saopštio je RHMZ.

Prema prognozi, u Srbiji će sutra biti pretežno oblačno i hladno, mestimicno sa snegom, samo ujutro i pre podne u severnim krajevima kratkotrajno ce biti susnezice ili kise koja ce se lediti na tlu. 


Na jugozapadu, jugu i jugoistoku zemlje očekuju se obilnije snežne padavine i povećanje visine snežnog pokrivača. Duvaće slab i umeren, juzni i jugozapadni vetar, posle podne i uvece u skretanju na istocni, severoistocni. Jutarnja temperatura od -8 do -2, najvisa dnevna od -2 do 4 stepena.
RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

U Beogradu će sutra biti pretezno oblacno i hladno, povremeno sa snegom, samo je ujutro i pre podne u pojedinim delovima grada moguća kratkotrajno kiša koja ce se lediti na tlu. Jutarnja temperatura biće oko -2, a najviša dnevna oko tri stepena.

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do 16. januara, biće pretežno oblačno, do kraja nedelje mestimično sa snegom. Obilnije padavine očekuju se u četvrtak na jugu i jugoistoku zemlje uz značajno povećanje visine snežnog pokrivača. Od ponedeljka temperatura u manjem porastu pa će biti mešanih padavina (kiša i sneg) uz lokalnu pojavu poledice u krajevima nižim od 500 metara. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading