Na granicama PAKAO: Ovde se najduže čeka, a ovde je totalni KOLAPS!

Autor: Republika

Vesti

30.12.2018

13:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pretposlednjeg dana tekuće godine saobraćaj se na srpskim putevima odvija umerenim intenzitetom, a nešto veće kolone vozila mogu se očekivati na putničkim terminalima graničnih prelaza Batrovci i Horgoš, navode iz Auto-moto saveza Srbije (AMSS).

Foto: Tanjug/AP
Ilustracija

Naime, trenutno je na većini graničnih prelaza naše države zadržavanje za putnička vozila do 30 minuta, dok je vreme čekanja na prelaz nešto duže u Batrovcima, na ulazu u Srbiju i Horgošu, u smeru izlaza iz Srbije.

Međutim, najduže zadržavanje vozila danas se očekuje na Gradini E-80, na prelazu iz Bugarske u Srbiju, gde je već na kamerama vidljiva duga kolona. Iz AMSS-a vozačima savetuju da rasterete vozila i da se naoružaju strpljenjem, ukoliko planiraju na duža putovanja. Takođe, kako se očekuje promena vremenskih uslova i padavine u kasnijim satima, vozači bi trebalo da budu na oprezu i pažljivo voze.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading