Medela štrudla - slatkiš koji budi emocije i sećanja

Autor: Sponzorisani tekst

Vesti

28.12.2018

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Vrbasu je 1975. godine zamirisala prva štrudla! Medela štrudla. Vazdušasto testo od domaćih jaja i žitarica sa voćnom marmeladom punog ukusa, čini Medela štrudlu mekom i slasnom, mirisnom i nežnom. Od te prve štrudle do danas receptura je ostala ista. Baš kao što su pravile naše bake, bez veštačkih boja i aditiva. I tako već više od 40 godina.

Foto: Promo foto

Medela štrudla je slatkiš koji budi emocije, sećanja i osećaje i to je ono što potrošaće vraća ponovo da ih biraju. Najviši nivo kvaliteta, 2016. godine Medela je nastavila da održava tako što je započela proizvodnju sopstvene marmelade od svežeg voća. Tom marmeladom se pune štrudle, i time je zaokružen proces proizvodnje koji sledi tradiciju "bakinog recepta" po kome su štrudle prepoznatljive. 

Štrudle  na tržištu postoje u nekoliko različitih pakovanja: pojedinačne štrudlice od 20g, zatim 120g,  240g, 264g i XXL pakovanje od 360g. Svaka štrudla je pojedinačno upakovana čime je očuvana svežina i  mekoća štrudle. U ponudi su i klasične štrudle i štrudle prelivene čokoladom. Paleta raznih ukusa je široka: smokva, mešno voće, kajsija, višnja, jabuka-cimet i jagoda-vanila, čoko višnja, čoko pomorandža, čoko speculas... Najnoviji ukusi su brownie malina I brownie šumsko voće, sočna kombinacija voćnog fila i mekog testa obogaćenog ukusom kakaoa.

Kompanija Medela se trudila da vremenom obogaćuje izbor različitih slatkiša. Danas proizvodi obuhvataju četiri različite vrste: štrudle, napolitanke, čajna peciva i integralni keks.

Tradicija, kvalitet i poverenje potrošača su najviše vrednosti kompanije Medela. Osnovni prioritet u kompaniji Medela su potrebe potrošača, proizvodnja kvalitetnih proizvoda i inovacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading