JUČERAŠNJA NESREĆA NIJE BILA DOVOLJNA OPOMENA! Podignuta rampa na prelazu u Nišu, voz samo produžio...

Autor: Republika

Vesti

22.12.2018

08:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon jučerašnje nesreće koja se dogodila kod Niša na prelazu Donje Međevo i u kojoj je stradalo petoro i povređeno 30 osoba, vozovi su već sinoć najnormalnije saobraćali. Sve je bilo uobičajeno, smatraju Nišlije, pa čak i to što je rampa na pružnom prelazu kod OTC u centru Niša bila konstantno podignuta.

RepublikaFoto: facebook.com/niska inicijativa

Na Fejsbuk stranici Niška inicijativa, postavljene su fotografije na kojima se vidi kako teretni voz prolazi bez zaustavljanja.

"Sinoć je podignuta rampa i voz na pružnom prelazu kod OTC u centru ucveljenog Niša nakon jutrošnje nesreće. U Železnicama Srbije opušteno... Idemo dalje...", stoji u postu koji su "na nož" dočekali ostali korisnici ove društvene mreže.

Inače, direktori nadležnih železničkih preduzeća tvrde da je na putnom prelazu kod Niša gde se dogodila teška nesreća "bila ispravna železnička infrastruktura, prelaz očišćen, a mašinovođa je išao propisanom brzinom, tako da za sada sve ukazuje da je u pitanju bio ljudski faktor vozača autobusa".

Život su izgubili Bogomir Lazić (75), Danijel Stanković (48), Nataša Janković (42), A.D. (15) i K. M. (16). 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading