SNEG NAPRAVIO PROBLEM: Vozovi između Beograda i Jagodine kasne do 60 minuta

Autor: Tanjug

Vesti

16.12.2018

12:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi sneg u Jagodini i Pomoravlju, osim lepih zimskih ugođaja, doneo je i puno vode na ulicama, više pacijenata u Urgentnoj službi, a vozovi kasne do 60 minuta.

RepublikaFoto: Tanjug
Sneg u Jagodini

Snabdevanje strujom, vodom, gasom i toplotnom energijom u Jagodini je uredno, rečeno je Tanjugu u Gradskom štabu za elementarne nepogode.

U Jagodini, međutim, iako sneg nije visok, na ulicama je puno raskvašenog, neočišćenog, vodenog snega, uključujuci i glavnu ulicu. Od snega nisu očišćeni, ni trotoari, a ni pešački prelazi.


Na Železničkoj stanici u Jagodini, rečeno je Tanjugu da "zbog snega i drugih problema" vozovi kasne iz oba pravca, i Begrada i Niša, 50 do 60 minuta.

Autobuski saobraćaj na međugradskim linijama Jagodina - Ćuprija - Paraćin, odvija se uredno, dok ima "neznatnih" poteškoća na lokalnim pravcima prema Crnom vrhu.
RepublikaFoto: Tanjug

Zamenik direktora Opšte bolnice u Jagodini i rukovodilac Urgentnog centra Vladimir Nedeljković izjavio je za Tanjug da ovakvo vreme povećava broj povređenih zbog padova i više intervencija u ovoj službi, i upozorio građane, posebno starije, na oprez.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading