LUCIFER PONOVO "NAPADA": NAREDNIH DANA PAKAO, EVO KADA ĆE OLAKŠANJE

Autor: Tanjug

Vesti

09.08.2017

10:31 >> 10:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji će do petka biti vrlo toplo, od subote ćemo moći konačno malo da se opustimo. Crveni meteo alarm je ponovo na snazi!

RepublikaFoto: pixabay.com
Teško prženje narednih dana

U većini mesta u Srbiji biće sa maksimalnom temperaturom od 37 do 40 stepeni, a očekuju se i tropske noći sa minimalnom temepraturom iznad 20 stepeni Celzijusa, upozoravaju iz RHMZ.

Crveni meteo alarm je na snazi u većem delu Srbije, a u Beogradu, Bačkoj, Banati u istočnoj Srbiji je narandžasti, navodi se na sajtu RHMZ.

Na području Beograda do petka maksimalna temperatura biće oko 39 stepeni, a minimalna oko 25 stepeni.

RepublikaFoto: Tanjug
Obavezno se rashlađujte

Za one koji možda ne znaju, crveni meteolarm znači da je vreme vrlo opasno.

U petak sunčano i veoma toplo uz slab i umeren, u kosavskom području povremeno i jak jugoistočni vetar i maksimalnu temperaturu u vecini mesta od 37 do 40 stepeni.


U petak krajem dana i tokom noći ponegde u zapadnim i severnim predelima kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom. 

U subotu osveženje sa pojačanim severozapadnim vetrom, mestimično kišom i pljuskovima sa grmljavinom i to uglavnom posle podne i uveče. 

Lokalno se očekuje veća količina padavina. U nedelju promenljivo i osetno svežije, mestimično s kišom ili pljuskovima. Zatim uglavnom suvo sa temperaturom u granicama proseka za ovo doba godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading