LOTOMANIJA UHVATILA I POZNATE: Milione ne bi prijavili ni ukućanima!

Autor:

Vesti

14.12.2018

04:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lotomanija je ozbiljno zahvatila Srbiju. I oni koji se ranije nisu okušavali u igrama na sreću uključili su se u trku za sedmicom, koja je od januara, kada je poslednji put izvučena, narasla na vrtoglavih 5.250.000 evra, što je rekordni dobitak u istoriji Državne lutrije Srbije.

RepublikaFoto: pixabay.com
Ilustracija

I zamislite da dobijete sedmicu, kome biste prvom rekli? Ili biste možda to zadržali za sebe? Pitali smo naše poznate ličnosti da li bi se i kome poverili, na šta su neki iskreno priznali da bi i ukućanima čak prećutali.

Foto: facebook.com/SillyTelly

Milomir Marić

novinar

Niko ne bi to znao, čuvao bih tih pet miliona, živeo i dalje skromno, vozio se autobusom, radio od jutra do mraka i niko ne bi to saznao da me ne uhvate.

5,25 miliona evra iznosi premija za sedmicu

Foto: Tanjug/D. GOLL

Vojislav Šešelj

lider SRS

Ne bih nikome rekao, treba neko da mi podmetne nešto u ručak. Šalim se, ja sam već rekao dok sam bio u Hagu da bih trećinu dao porodici, trećinu stranci, a trećinu u humanitarne svrhe i tako bih uradio sa svakim vanrednim prihodom, tako da bi svi znali.

Foto: twitter.com/GloriaSrbija

Ivana Jordan

pevačica

Ne bih čuvala samo za sebe, šta bih ja sa tolikim novcem. Rekla bih svojim najbližima i sa njima i podelila jer je najveće bogatstvo zapravo da imate s kim da podelite.

Foto: Public

Goran Grbović

bivši košarkaš i direktor Štark arene

Karakter mi je takav da tako nešto ne bih mogao da prećutim. Specifičan trenutak radosti i dar od boga, zato bih Crkvi dao bar milion. Ostatak bih investirao u humanitarni projekat da se pomogne bolesnoj deci.

Foto: instagram.com/mancic.suzana

Suzana Mančić

bivša loto devojka

Zadržala bih to za sebe i kupila božanstveni stan u Beogradu na vodi, a pošto bi mi ostalo mnogo para, otišla bih na put oko sveta. Ni deci ne bih rekla, ne moraju oni sve da znaju, njima bih ispričala kako sam na lutriji dobila putovanje, a osim toga dala bih novac da se izgradi jedan vrtić i pedijatrijska ambulanta.

Foto: ST/N. PANČIĆ

Živorad Nikolić

voditelj

Čuvao bih to za sebe kao tajnu i ne bih preterivao u trošenju. Ja sam poznat kao bogat čovek i to bi bilo normalno ponašanje, a ni mojoj supruzi ne bi smetalo da ne zna, njoj je dovoljno da se oseća komotno sa mnom i da uživa u zadovoljstvima koje joj ja pružam.

 

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading