ZA VIKEND SNEG DO KOLENA: Spremite se za ledene dane

Autor: Republika

Vesti

12.12.2018

12:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapa, šal, rukavice i sanke obavezna su oprema za vikend pred nama. U Beogradu i širom Vojvodine u nedelju će napadati i do 20 centimetara snega, dok se znatno manje padavina očekuje na jugu zemlje i Kopaoniku, najavljuje meteorolog Đorđe Đurić.

RepublikaFoto: pixabay.com

Lep, sunčan i prohladan dan očekuje nas još sutra, kada će dnevna temperatura ići od tri do sedam stepeni. Nakon toga stiže jako naoblačenje, a potom i sneg.

-  U petak stiže jače naoblačenje koje će na jugozapadu doneti kišu, a u planinskim delovima sneg. U noći između petka i subote sneg stiže i u ostale delove zemlje. Tako će u subotu biti oblačno vreme sa susnežicom i snegom, dok se u Negotinskoj krajini očekuje ledena kiša - kaže Đurić.

U Beogradu će sneg početi da veje od subote poslepodne, a očekuje se da će padati i tokom cele noći. Zato ćemo nas u nedelju dočekati grad prekriven snežnim pokrivačem. Zimski idila pak neće potrajati.

- U nedelju će biti od nula do pet stepeni, a od ponedeljka stiže otopljenje - dodaje sagovornik.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading