Novinarka Barbara Životić: Ni ja, ni moji prijatelji nismo pretili Ivanu Ivanoviću

Autor: Republika

Vesti

10.12.2018

16:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novinarka Studija B Barbara Životić odlučno demantuje navode koji su se pojavili u pojedinim medijima i na društvenim mrežama da njoj blizak prijatelj stoji iza pretnji upućenih pojedinim osobama, između ostalih i voditelju Ivanu Ivanoviću.

RepublikaFoto: Printskrin/Studio B
Barbara Životić

- Oštro demantujem ovakve navode, a posebno ističem da dečko koji je sa mnom na fotografiji, koja se šeruje na Tviteru nema nikakve veze sa pretnjama. On je samo moj drug, a izgleda da je to njegov najveći greh - navela je ona i pojasnila:

- Neko je krajnje zlonamerno njegov lik  povezao sa profilom sa kog su stizale pretnje, a koji je sada ugašen. Još jednom naglašavam da ni ja ni moji prijatelji nemamo nikakve veze sa pretnjama upućenim bilo kome i apelujem na korisnike društvenih mreža da prekinu linč nevinih. Ne razumem ko želi da zbog jednog izveštaja koji pojedinci smatraju politički nepodobnim razori ne samo moj već i živote meni bliskih ljudi - ističe se u saopštenju. 

Ona smatra da je potrebno ostaviti nadležnim organima da odrade svoj deo posla, utvrde istinu i saopšte ko stoji iza laznog profila i u čijem je interesu da se zamenom teza žrtva prikaže kao napadač.

- Pravda ponekad spava, ali nikad ne umire - zaključuje novinarka.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
du

10.12.2018 19:28

"Pravda ponekad spava, ali nikad ne umire" - rece "novinarka" nakon onih izjava. HAHAHA