Sjajna vest: Besplatni pregledi lekara specijalista!

Autor: Republika

Vesti

07.12.2018

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Besplatni lekarski pregledi za Beograđane, Nišlije i Novosađane u subotu 8. decembra...

RepublikaFoto: pixabay.com
Ilustracija

Uprava za vojno zdravstvo Ministarstva odbrane organizovaće besplatne specijalističke preglede za građane Beograda, Niša i Novog Sada u subotu 8. decembra od 8.00 do 14.00.

Prema najavi Ministarstva, u Vojnomedicinskom centru Karaburma biće omogućeni pregledi interniste, kardiologa, neurologa, otorinolaringologa, fizijatra, ginekologa, ortopeda, psihijatra, radiologa, pulmologa i oftalmologa. U Vojnoj bolnici Niš preglede će vršiti specijalisti kardiologije, gastroenterologije, pulmologije, neurologije, oftalmologije i otorinolaringologije.

U Vojnoj bolnici Novi Sad građane će pregledati urolozi, otorinolaringolozi, stomatolozi, psiholozi, kardiolozi, nefrolozi, pulmolozi, ginekolozi i neurolozi. Radiće se osnovne analize krvi, određivanje nivoa šećera u krvi, EKG, radiografska snimanja, ultrazvučni pregledi, kao i ostale dijagnostičko-terapeutske procedure, ali isključivo na osnovu indikacija lekara specijalista. Za specijalističke preglede mogu se prijaviti svi građani, uključujući i one koji nemaju zdravstveno osiguranje.

Zakazivanje pregleda danasa, u petak 7. decembra, od 9.00 do 12.00 na telefone:

VMC Karaburma: 011/3205-012

VB Niš: 018/555-054 i 018/555-061

VB Novi Sad: 021/431-059

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading