Drama u Beogradu: SBB ih skoro 24 sata ostavio bez TV i interneta!

Autor: A. V. M.

Vesti

07.12.2018

06:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kablovski operater SBB ostavio pola Vračara i Voždovca bez interneta i televizije!

RepublikaFoto: pixabay.com

Veliki deo korisnika ovog operatera koji živi u ovim beogradskim opštinama od 15 sati u sredu po podne do juče u podne nije imao signal, zbog čega nisu mogli da prate televizijski program i koriste internet. Telefon naše redakcije usijao se juče od poziva ogorčenih građana, koji su pokušavali da od tehničke podrške u SBB dobiju odgovor šta se dešava sa signalom, ali niko im nije odgovarao.

- Ovo je sramota! Uredno plaćamo pretplatu, a nemamo ni televiziju ni internet celo popodne, veče i jedno prepodne. Imam privatnu firmu, radim od kuće, kompjuter mi je neophodan, pa sam sve poslove morao da stopiram jer nemam internet. Ne mogu da komuniciram sa saradnicima koji su van zemlje. Zvali smo tehničku podršku SBB i nismo dobili nikakvu informaciju. Jednom se javila devojka i ponavljala da je u pitanju neki kvar i to je sve - kaže Vuk S. sa Vračara.

On naglašava da će zbog ovakvog iživljavanja promeniti operatera. A zašto je došlo do prekida signala, nismo ni mi saznali jer SBB nije odgovorio na naša pitanja tim povodom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading