ISPAŠTA TUĐI DUG I NEMAR: Samohranoj majci iz Vranja izvršitelj popisao imovinu!

Autor: novosti.rs

Vesti

01.12.2018

12:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako su Slavica Cvetković i njen bivši suprug vlasnici stana od 2006, o čemu svedoči i kupoprodajni ugovor, 27. novembra je na vrata ove samohrane majke u pratnji policije, zakucao izvršitelj koji je obeležio imovinu koju treba zapleniti.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ

Pritom, očajna žena veruje u to da je procedura pokrenuta zbog duga prethodnog vlasnika, Bojana Anđelkovića.

- Policija je i ranije dolazila istim povodom i uvek sam im objašnjavala da porodica tog čoveka ne živi u ovom stanu. Nažalost, čovek koji se predstavio kao pomoćnik izvršitelja je rekao da bivši vlasnik duguje jednoj banci, a počinio je i još nekoliko drugih prekršaja. Iako je iz mog stana telefonom razgovarao sa Anđelkovićevom suprugom, koja je potvrdila moje navode i obećala da će se on konačno odjaviti sa ove adrese, obeležio je sve moje stvari - kaže Slavica Cvetković i objašnjava da je prethodni vlasnik stana, zapravo, bio Časlav Anđelković, ali da je ovde sa porodicom živeo njegov sin Bojan.

I mlađi Anđelković nam je u telefonskom razgovoru potvrdio da se radi o zabuni, uz objašnjenje da adresu nije promenio jer je bio podstanar...

- Žao mi je Slavice, iako mi u ličnoj karti čak piše da živim u drugom ulazu. Podneo sam zahtev za promenu i čekam ishod, a taj problem sa bankom je moja privatna stvar koju ću rešavati pred licem pravde - zaključuje Anđelković.

Advokat Dragan Nikolić tumači da ako je prebivalište dužnika na toj adresi, oni imaju pravo da popišu imovinu. Slavica bi sada trebalo da uputi prigovor trećeg lica koji izvršitelj dostavlja sudu i onda se u parničnom postupku odlučuje o vlasništvu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading