(VIDEO) Dramatično, deca su mogla da stradaju: Jeziv snimak rušenja bioskopske sale u centru Jagodine

Autor: Tanjug

Vesti

26.11.2018

17:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Deca u Jagodini mogla su da nastradaju kada su zidine stare bioskopske sale u centru grada počele da se obrušavaju, upozoravaju pojedini korisnici na društvenim mrežama.

Kako je navela jedna od korisnica Fejsbuka, koja je postavila snimak na ovu društvenu mrežu, video su joj pokazala deca, koja su, vraćajući se iz škole, prisustvovala stravičnoj sceni. 

Korisnica Jasmina je napisala: "Zvala sam policiju da sprečim katastrofu, da im kažem da dođu da zatvore ulicu, da obaveste inspekciju. Samo jedan neprijatan razgovor, koji nisam morala da doživim, a onda su ipak došli posle dva sata. Ne verujem da će sutra nešto da se promeni... kasno je za sve. #thewalkingdead".

Iz građevinske inspekcije u Jagodini poručili su da je inspektor trenutno na terenu.

Inače, ova zgrada je izgrađena u periodu od 1958-1961. godine i njena namena je bila prikazivanje bioskopskih projekcija, međutim zbog brojnih nedostataka nije dobila upotrebnu dozvolu, ali je i pored te činjenice bioskopska sala bila puštena u rad.

Sala ne radi kao bioskop skoro 20 godina, i kao takva bila je na meti provalnika. Iako u centru grada, služila je i kao utočište skitnicama i odlagalište otpada. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading