Detaljna vremenska prognoza za decembar: Sutra vremenski šok, a onda nam stižu teški crni oblaci i jak sneg!

Autor: Republika

Vesti

22.11.2018

16:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sutra nas u Srbiji nakon maglovitog jutra očekuje nešto vedrije vreme - suvo sa sunčanim intervalima, koji će zagrejati i do 10 stepeni.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ilustracija

Međutim, posle dana "predaha", već za vikend se očekuje novo naoblačenje, ponegde sa kišom. Maksimalna temperatura u subotu od 8 do 14°C, a u nedelju od 10 do 16°C. I nastavlja se sa početkom sledeće sedmice, jer će u svim predelima oblačno i hladnije sa kišom, a potom se u palninskim predelima očekuju susnežica i sneg. U košavskom području duvaće jak i olujni jugoistočni vetar. U Timočkoj i Negotinskoj Krajini narednih dana biće tmurno i hladnije.

I u Beogradu se za vikend očekuje novo naoblačenje, a biće uslova i za slabu kišu. Maksimalna temperatura u petak i subotu biće oko 10°C, a u nedelju do 15°C. Početkom sledeće sedmice oblačno i hladnije sa kišom, a duvaće jak jugoistočni vetar.

U četvrtak iznad većeg dela Evrope biće suvo. Kiša se očekuju na zapadu Evrope i u oblasti Atlantika, pljuskovi sa grmljavinom ponegde na Mediteranu, a sneg ponegde na istoku Evrope. Najhladnije biće na severu i istoku Evrope sa temperaturom od -5 do 0°C, najtoplije na jugu Grčke, temperatura do 20°C. 

POGLEDAJTE ŠTA NAS ČEKA U DECEMBRU:

Foto: accuweather.com/printskrin

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
bob

23.11.2018 18:21

100% pogresna prognoza za Decembar koja se NECE ostvariti!!