Proglašeni pobednici nagradne igre "Banca Intesa i Mastercard vas vode u Disneyland® Paris na proslavu 90 godina Mickey Mouse magije"

Autor: Sponzorisani tekst

Vesti

22.11.2018

13:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Banca Intesa je proglasila pobednike nagradne igre "Banca Intesa i Mastercard vas vode u Disneyland® Paris na proslavu 90 godina Mickey Mouse magije". Četvoro srećnih dobitnika osvojilo je vikend putovanje sa po još tri osobe u Diznilend Pariz (Disneyland® Paris).

Foto: Promo foto

U nagradnoj igri su učestvovali svi korisnici Banca Intesa Mastercard kreditnih kartica koji su u periodu od 01.10. do 28.10.2018. godine svojom karticom platili račun na bilo kom prodajnom mestu, obavili transakciju putem internet kupovine ili podigli novac na bankomatu u vrednosti od najmanje 2.500 dinara na teritoriji Srbije, odnosno od minimum 20 evra u inostranstvu i prijavili se za učešće u nagradnoj igri registrovanjem transakcije na vebsajtu www.bancaintesa.rs.

Za vreme trajanja nagradne igre registrovano je gotovo 5.000 transakcija Banca Intesa Mastercard kreditnim karticama, a Banca Intesa i Mastercard su omogućile da četiri porodice početkom decembra 2018. godine otputuju u Disneyland® Paris i svojim učešćem u kreativnim radionicama pomognu Mikiju da proslavi 90 godina Disneyland® Paris magije.

Najsrećnije mesto na svetu - Disneyland® Paris, je jedna od vodećih turističkih atrakcija u Evropi, koju svake godine obiđe oko 15 miliona posetilaca, dece i odraslih. Prostire se na 2.000 hektara, a sastoji se iz Disneyland® Park, Walt Disney Studios® Park i Disney Village u kome se nalaze hoteli, prodavnice i restorani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading