Marketinški pogodak nacionalne avio-kompanije: Miloš Biković zaštitno lice kampanje "Er Srbije"

Autor:

Vesti

20.11.2018

06:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni mladi glumac Miloš Biković zaštitno je lice nove marketinške kampanje nacionalne avio-kompanije. Pod sloganom "Svaki put po tvojoj meri", kampanja putnicima predstavlja sve pogodnosti personalizovanog putovanja "Er Srbijom".

Foto: Srpski telegraf
Bravo za kampanju!

- Novom kampanjom želimo da upoznamo naše putnike sa brojnim opcijama koje su im na raspolaganju kako bi u potpunosti personalizovali i putovanje kreirali po svojoj meri. Smatramo da smo pronašli pravi način da nadmašimo očekivanja kada je reč o iskustvu putovanja srpskom nacionalnom avio-kompanijom. Nastavićemo da unapređujemo svoju uslugu u skladu sa željama i potrebama putnika, istovremeno negujući ono po čemu smo prepoznatljivi, poput tradicionalnog srpskog gostoprimstva - izjavio je generalni direktor "Er Srbije" Dankan Nejsmit.

Putnici "Er Srbije" mogu da biraju između četiri tarife pri rezervaciji letova - Economy Light, Economy Standard, Economy Comfort i Business All Inclusive - koje se razlikuju u odnosu na dozvoljeni prtljag, fleksibilnost u vezi sa promenom datuma putovanja i dodatnim uslugama koje se mogu prilagođavati. Nakon izbora tarife, u bilo kom trenutku pre leta putnici mogu da kupe i dodatne usluge kao što su prioritetno ukrcavanje, rezervacija željenog sedišta ili pristup premijum salonu.

Milošu Bikoviću povereno je nekoliko glavnih uloga u novoj kampanji "Er Srbije", za koju je siguran da će se veoma dopasti putnicima.

- Veliko mi je zadovoljstvo što sam imao priliku da od redovnog korisnika usluga "Er Srbije" postanem njihovo zaštitno lice i ovom kampanjom pomognem putnicima da bolje razumeju tarifni sistem naše nacionalne avio-kompanije. Oduvek volim da letim, a zbog prirode posla avioni su mi postali redovno prevozno sredstvo. "Er Srbija" je, evo već pet godina od osnivanja, uvek bila moj izbor, pre svega zbog ljubaznog i predusretljivog osoblja, koje uslugu podiže na jedan sasvim novi nivo - naveo je popularni glumac.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading